|joi, aprilie 18, 2024
  • Follow Us!

Calomniile agramate ale lui Vanghelie, medicamente prin poştă şi prima de 25.000 euro – oferta lui Mircea Geoană pentru România 

Comunicat de presă

Calomniile agramate ale lui Vanghelie, medicamente prin poştă şi prima de 25.000 euro – oferta lui Mircea Geoană pentru România

În legătură cu atacurile preşedintelui PSD Bucureşti la adresa PD-L şi a lui Traian Băsescu, Partidul Democrat Liberal consideră că lupta lui Marian Vanghelie cu gramatica, logica şi bunul-simt este reprezentativă pentru platforma electorală pe care o promite liderul PSD. „Şantajurile” închipuite de capul domnului Marian Vanghelie, alături de medicamentele gratuite aduse prin poştă şi cele 25.000 de euro pentru românii care revin acasă reprezintă oferta lui Mircea Geoană pentru România.

Atacurile disperate ale preşedintelui PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, la adresa lui Traian Băsescu şi a PD-L sunt o ieşire nervoasă cauzată şi de faptul că Mircea Geoană nu poate câştiga nici măcar voturile partidului pe care îl conduce.
Acuzaţiile şi ameninţarea cu plângeri penale pentru ordinele semnate de ministrul Vasile Blaga şi premierul Emil Boc, la Ministerul de Interne şi la cel al Educaţiei, sunt un foc de artificii electorale, fără niciun fel de fundament sau logică.

Vanghelie a impus conţinutul campaniei electorale a lui Mircea Geoană şi, dată fiind lipsa de rezultate, încearcă să suplinească deficitul de creativitate cu ameninţări şi injurii.

Biroul de presă al PD-L

Leave a Response