|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Mircia Gutău, recompensat cu “Premiul de excelenţă pentru continuitate în administraţia publică” 

• Primăria Râmnicului a fost din nou la înălţime!

Mircia Gutău, recompensat cu „Premiul de excelenţă pentru continuitate în administraţia publică”

Pe 22 octombrie, la hotelul Piatra Mare din Poiana Braşov a avut loc cea de-a V-a ediţie a Galei „Premiile de excelenţă Administraţie.ro”, eveniment organizat de Agenţia OSC şi Primăria Municipiului Braşov. Evenimentul a reunit la Poiana Braşov peste 100 de persoane, membri ai administraţiei publice centrale, reprezentanţi ai administraţiei publice locale la nivel naţional, membri ai asociaţiilor profesionale şi alte instituţii publice a căror activitate este legată de cea a administraţiei publice locale, precum şi reprezentanţi ai mediului de afaceri.

Primarul Râmnicului, Mircia Gutău, a fost prezent la eveniment şi a fost recompensat cu „Premiul de excelenţă pentru continuitate în administraţia publică”, alături de primarii din Braşov, Piatra Neamţ, Alba Iulia, Buzău şi Giurgiu. „Cu această ocazie vreau să mulţumesc echipei de la Primăria municipiului Râmnicu Valcea. Vreau să le mulţumesc colegilor de la Investiţii, celor de la Urbanism, celor de la Taxe şi Impozite Locale, pentru că au asigurat fondurile necesare derulării investiţiilor şi tuturor celor care lucrează în Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea.

Astfel de succese sunt tot mai greu de obţinut, de aceea sunt şi atât de bucuros. Din păcate, presa centrală a tratat acest eveniment cam cu indiferenţă. Probabil că dacă era vreun eveniment monden ar fi fost toţi acolo, însă când este vorba să fie apreciată munca celor din administraţiile locale nu se dă importanţă”, a declarat la sfârşitul săptămânii trecute primarul Mircia Gutău.

Acest eveniment, dedicat în exclusivitate administraţiei publice din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu, şi-a propus să scoată în evidenţă eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului administraţiei publice din România, să premieze iniţiativele pozitive ale specialiştilor din administraţie şi proiectele importante pe care reprezentanţii administraţiei locale şi centrale le-au susţinut. Gala „Premiile de excelenţă Administraţie.ro” a fost precedată de un seminar cu tema „Management modern în administraţie”.

De asemenea, s-au acordat o serie de premii reprezentanţilor administraţiei publice, pentru performanţe de vârf în domeniul managementului din administraţie. În cadrul Galei „Premiile de excelenţă Administraţie.ro” 2009 organizatorii au înmânat diplome şi premii reprezentanţilor administraţiei publice care au înregistrat cele mai remarcabile rezultate în acest an, dar şi premii de excelenţă pentru continuitatea în administraţia publică, pentru cei care au deja mai multe mandate în funcţii de conducere ale administraţiei locale. Au fost 38 de laureaţi din toate domeniile administraţiei ale căror merite incontestabile în activitatea profesională un fost astfel recunoscute în mod public. (P.C.)

Leave a Response