|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Romeo Rădulescu va răspunde penal pentru ilegalităţile din mandatul său de primar al Râmnicului 

Dosar de candidat (I)


Romeo Rădulescu va răspunde penal pentru ilegalităţile din mandatul său de primar al Râmnicului

Tiberiu Pîrnău

Politicianul manelist Romeo Rădulescu este candidatul PDL pentru Colegiul Nord Râmnicu Vâlcea. Acest individ nu s-a remarcat cu nimic în viaţa politică, economică şi socială a judeţului Vâlcea. Poate doar prin tupeu şi aroganţă. Și ar mai fi ceva: caracterul duplicitar în relaţiile cu oamenii care l-au ajutat să evolueze economic şi politic în ultimii ani. Vâlcenii l-au citit pe ipochimen şi l-au sancţionat prin votul negativ din vară! În scurtul său mandat, nefericit pentru populaţia municipiului Râmnicu Vâlcea, nu s-a înregistrat nici o realizare importantă din punct de vedere edilitar. Doar vorbe şi aere de mare intelectual cu viziuni europene şi Don Juan expirat. Vax albina crema puca!

Romeo Rădulescu a fost un primar lipsit de personalitate şi un duşman al firmelor din judeţul Vâlcea şi al tuturor locuitorilor din capitala de judeţ. Rădulescu nu a suflat în front în faţa sponsorilor naţionali ai PDL: firmele de casă Delta ACM, Confort şi Anduna Imob. Toţi banii municipalităţii s-au îndreptat spre conturile acestor firme, care au executat şi execută încă lucrări de foarte proastă calitate pe SUME IMENSE. Zeci de milioane de euro, din bugetul Primăriei Râmnicu Vâlcea au fost dirijate de candidatul PDL Romeo Rădulescu spre băieţii deştepţi portocalii din lumea construcţiilor.

Adevărul este că în mandatul lui Rădulescu NICI O FIRM─é DIN RÂMNICU VÂLCEA NU A MAI EXECUTAT LUCR─éRI DE AMPLOARE! A, greşim, au mai lucrat vreo două, trei firme locale cu Primăria, acelea la care a fost acţionar acelaşi personaj de tristă amintire pentru râmniceni. Spre exemplu Concept Invest, care a furnizat materiale de construcţii firmei Delta ACM. La barosanul manelist (în gândire, comportament şi exprimare!) au avut întâietate doar baronii pedelişti de la Bucureşti. Banii de la Râmnicu Vâlcea au ajuns în capitală şi nu s-au întors, prin taxe şi impozite, la bugetul local. Prin aroganţa lui şi acest stil de lucru, Rădulescu a reuşit să arunce în ghearele şomajului sute de râmniceni, angajaţi ai firmelor care lucrau cu Primăria Râmnicu Vâlcea. În acest fel, Romeo Rădulescu a cumpărat bunăvoinţa celor din Modrogan, a liderilor PDL, care erau direct conectaţi la conducta banului public de la Râmnicu Vâlcea.

Adevărul este că Romeo Rădulescu trebuie să dea socoteală în faţa organelor abilitate de cercetare penală pentru modul defectuos în care a coordonat activitatea Primăriei Râmnicu Vâlcea în perioada februarie 2010 – iunie 2012. Locul lui este în altă parte. Nu în Parlamentul României! Va trebui să răspundă în faţa legii şi pentru zecile de mii de euro pe care şi le-a dăruit cu generozitate, pe când era viceprimar, ca despăgubiri pentru un teren pe care-l deţinea “cu totul întâmplătorÔÇ£ chiar pe traseul Bulevardului Dem Rădulescu din Ostroveni. Și să nu uităm de cele peste 14 miliarde de lei, bani publici, viraţi de acelaşi domn în conturile unor oameni de afaceri locali. Aici se poate dezvolta subiectul, având în vedere că mărinimia lui Rădulescu nu a fost una gratuită. A venit momentul să spunem lucrurilor pe nume! Cu tupeu şi neruşinare, candidatul PDL pe Colegiul Râmnic Nord îl înjură pe primarul în funcţie Emilian Frâncu şi dă note actualei administraţii publice locale. Cu ce drept, măi musiu? Actualul primar se chinuie acum să îndrepte erorile, aberaţiile din mandatul precedent. Aceasta este realitatea! Zbaterile lui Rădulescu sunt zadarnice, el a fost un primar mediocru, iar numele lui a fost deja uitat de foarte mulţi râmniceni…

Leave a Response