|miercuri, februarie 8, 2023
  • Follow Us!

DNA a declarat apel în dosarul de corupție – „Emilian Frâncu“ – în data de 18 septembrie 2013 

rasp 1608 ziarul de valcea

rasp 1608 ziarul de valceaPrimarul condamnat la închisoare cu suspendare pentru CORUPȚIE, Emilian Frâncu, a lansat zilele acestea, prin intermediul pupincuriștilor de serviciu și al rozătorilor de bani publici, informația că a acăpat de PUȘCĂRIE. Motivul? DNA nu ar fi declarat în termen legal apelul la sentința pronunțată de Tribunalul București. Astăzi operațiunea de DEZINFORMARE și MANIPULARE a opiniei publice a atins cote maxime. Am primit pe zeci de canale aceeași informație: DNA nu a depus apelul în dosarul de corupție al primarului Emilian Frâncu din Râmnicu Vâlcea. S-a mai vehiculat zvonul că Frâncu le-ar fi ciripit procurorilor DNA mai multe informații compromițătoare despre alți politicieni și oameni de afaceri și că de aceea DNA s-ar fi „mulțumit“ cu sentința de 4 ani de închisoare cu suspendare. Minciuna are picioare scurte! Ziarul de Vâlcea prezintă dovada că PROCURORII DNA NU CAD LA PACE CU CORUPȚII! Biroul de relații publice din cadrul DNA ne-a transmis o adresă din care reiese clar că DNA a declarat apel în procesul de corupție al primarului Emilian Frâncu, în data de 18 septembrie!

Acesta este răspunsul DNA:

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

4 octombrie 2013
Nr. 1.608/VIII/2

Către,
„ZIARUL DE VALCEA”
În atenţia: Tiberiu Pirnau

La solicitarea dumneavoastră din data de 4 octombrie 2013, Biroul de Informare şi Relaţii Publice este abilitat să vă comunice următoarele:
În procesul de corupţie menţionat de dvs. în solicitare, la data de 18 septembrie 2013, DNA a declarat apel faţă de sentinţa pronunţată de Tribunalul Bucureşti la data de 17 septembrie 2013.

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

One Response to DNA a declarat apel în dosarul de corupție – „Emilian Frâncu“ – în data de 18 septembrie 2013

  1. Hoha Porhes

    E o eroare pe portal instante. Sunt doua apeluri declarate si in ambele apare apelant Francu. Probabil cel din 18.09.2013 e al DNA.

     

Leave a Response