|miercuri, aprilie 24, 2024
  • Follow Us!

Glume acide pe internet: Tu ce parere ai? Seamana Bianca Dragusanu cu faimoasa mireasa? 

articole_10828

Unul dintre cele mai populare evenimente ale acestui an, ramane fara indoiala, nunta dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav. Insa nu numai ceremonia in sine a starnit destul de multe controverse, ci si felul in care Bianca a aratat la propria nunta.

O imagine cu roscata imbracata in rochie de mireasa a devenit subiectul unor glume acide pe internet. Pe celebrul site comic 9gag.com, Bianca este comparata cu Mireasa Moarta din celebra animatie a lui Tim Burton „Corpse Bride”, asemanarea dintre cele doua fiind destul de vizibila. Amandoua au aceeasi privire, aproape acelasi model de rochie de mireasa din dantela, dar si o silueta asemanatoare, dupa parerea persoanelor care comenteaza de zor la imaginea care face deja furori pe internet.

Utilizatorii s-au distrat copios pe seama fotografiei postate pe 9gag, lasand comentarii de genul „Seamana perfect”, „Asa va arata peste 10 ani” , „Unde este diferenta, ca nu o vad” sau „Doua bucati de plastic”. Imaginea respectiva a strans peste 400 de comentarii, 20.000 de like-uri pe Facebook si a fost distribuita de aproape 19.000 de ori, fiind probabil una dintre cele mai celebre fotografii ale Biancai Dragusanu.

Si coincidentele nu se opresc aici. Personajul principal masculin al acestei animatii se pare ca poarta acelasi nume precum cel al sotului Biancai Dragusanu, Victor.
Cu toate acestea, asemanarea fizica dintre cei doi nu mai este la fel de izbitoare precum cea dintre Bianca si „Mireasa Moarta”. Personajul animat, interpretat de Johnny Depp, nu are corpul la fel de bine lucrat precum Victor Slav si, spre deosebire de prezentatorul tv, mirele animat a purtat cravata la nunta, nu papion.

Tu ce parere ai? Seamana Bianca Dragusanu cu faimoasa mireasa?

Leave a Response