|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

SENZATIONAL! Ponta VA LEGALIZA ARBORAREA STEAGULUI SECUIESC pe clădirile publice! 

Consiliul-Judetean-Harghita


Video REVOLTĂTOR! Steagul românesc este RUPT, iar în schimb se va arbora steagul secuiesc

Drapelul național rupt din fața instituțiilor publice

Vă prezentăm o înregistrare video în care este surprins de camerele de supraveghere un individ care rupe cu intenție drapelul național, steagul fiind înălțat pe hamfă și arborat în fața unei instituții publice din Miercurea Ciuc. Individul pleacă cu steagul fără să fie deranjat de cineva. Totul se petrece în noaptea de 16 martie 2013 în jurul orelor două.
VIDEO: Rupe steagul românesc

În schimb, Gyorgy Frunda, consilierul premierului Victor Ponta, a declarat pentru cotidianul ungar Nepszabadsag că, printr-o ordonanţă de urgenţă, folosirea simbolurilor comunităţilor locale urmează să fie curând reglementată.

La congresul UDMR din luna mai, de la Miercurea Ciuc, Victor Ponta a anunţat că “respectă simbolurile secuieşti” şi a promis “o lege care, pe lângă steagul României şi al UE, să recunoască şi simbolurile locale“, potrivit Nepszabadsag .

Frunda susţine că “rezolvarea cazului nu va fi amânată”, mai ales că premierul şi-a luat acest angajament în faţa Consiliului Europei.

“Video REVOLTĂTOR! Steagul românesc este RUPT, iar în schimb se va arbora steagul secuiesc pe clădirile publiceO ordonanţă de urgenţă va completă legea existenţa privind folosirea simbolurilor. Rezolvarea cazului nu va fi amânată, mai ales că premierul român a promis la Strasbourg, în faţa Consiliului Europei, că va asigura dreptul autorităţilor publice locale să îşi arboreze propriul steag.

Ordonanţa guvernamentală va pune capăt unei serii de procese existente pe această temă.”

– a mai declarat Frunda, potrivit Nepszabadsag.

Totodată vă prezentăm o înregistrare video în care este surprins de camerele de supraveghere un individ care rupe cu intenție drapelul național care era înălțat pe hamfă și arborat în fața unei instituții publice din Miercurea Ciuc. Totul se petrece în noaptea de 16 martie 2013 în jurul orelor două.

Centrul comunei Corund, Primăria Joseni jud. Harghita, Consiliul Județean Harghita și Consiliul Județean Covasna:

http://stareanatiunii.com/video-revoltator-steagul-romanesc-este-rupt-iar-in-schimb-se-va-arbora-steagul-secuiesc-pe-cladirile-publice.html?fb_action_ids=591950610863204&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map={%22591950610863204%22%3A527684093985411}&action_type_map={%22591950610863204%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[]

Leave a Response