|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Traian Băsescu: Ponta a sacrificat salariaţii Oltchim pentru a-l descalifica pe Diaconescu la alegeri 

Traian Basescu

Președintele Traian Băsescu a declarat, vineri, în cadrul emisiunii „Evenimentul Zilei” difuzată de B1 TV, că premierul Victor Ponta i-a „sacrificat” pe angajaţii combinatului Oltchim, doar ca să descalifice pe Dan Diaconescu în cadrul alegerilor parlamentare.

„A fost o bătălie politică în precampanie între Ponta și Diaconescu în care Victor Ponta a făcut jocul sacrificării celor 3.000 de salariați pentru a-l înfrânge pe Dan Diaconescu. A fost o manevră conștientă, deliberată, care a vrut să îl descalifice pe Diaconescu, neţinând cont de forţa propagandistică pe care o avea”, a spus preşedintele Băsescu.

Preşedintele a afirmat că totul a fost ” un joc pe muchie”.

„A fost un joc pe muchie. Ponta sacrifică orice când e vorba de interesul politic”, a adăugat Băsescu.

b1.ro

One Response to Traian Băsescu: Ponta a sacrificat salariaţii Oltchim pentru a-l descalifica pe Diaconescu la alegeri

  1. Radical

    Of,of ce sa zic,tot ‘nenorocitul’asta de DD d a distrus si flota,tractoarele,agromecurile,hale ,uzine tat,tat,tat,ce sa spunem domle…mama ei de politica de stat cand toate javrele care un cui in gard nu stiau sa bata,sunt ridicati tot de noi prostimea la rangul de ‘intelijentii’neamului,ca or sa vina mereu cu kilu de ‘zacar’,ulei expirat,cratita rebut,bine macar ca nu au dat si galeti gaurite ca la cat ii duce capul pe romanasi ,si pe alea le luau ca de,e pacat sa nu iei ce e de pomana,urmeaza parastasul si coliva cu cireasa din ea,care-o apuca-o,sa vedem cine ramane sa inchida usa…

     

Leave a Response