|marți, aprilie 16, 2024
  • Follow Us!

Unirea Drăgăşani a făcut scor (8-0) pe teren propriu, cu Oltul Ioneşti 

unirea-dragasani-vs-posada-perisani

Echipa din Oraşul viilor a „răstunat” căruţa cu goluri:

Ca în Liga 1, etapa din week-end-ul trecut, în eşalonul 4 din Vâlcea s-a întins pe durata a 3 zile. Vineri s-au disputat două meciuri, sâmbătă s-au jucat majoritatea partidelor, iar duminică, etapa s-a încheiat, în Seria Sud, cu partida de la Alunu. Per ansamblu, au fost 3 rezultate de galitate şi patru victorii ale gazdelor, în Seria Nord, respectiv două victorii ale oaspeţilor, trei ale gazdelor şi un rezultat de egalitate, în Seria Sud.

Mitică Teleşpan, victorios în „duelul” cu Lucian Catargiu

La solicitarea clubului organizator, Voinţa Orleşti, formaţia CS Şirineasa a acceptat să dispute în devans (vineri) meciul de campionat din runda cu numărul 11, la Orleşti, pentru a da posibilitatea delegatului grupării din Orleşti, Nicon Deaconeasa, să organizeze şi să participe la nunta fiicei sale, a doua zi. Meciul a început perfect pentru oaspeţi, care au deschis scorul încă din minutul 8. A fost o lovitură liberă dictată de centralul Cătălin Buşi, pentru CS Şirineasa, a executat Leo Săraru şi cu capul, din 6 metri, fratele lui, ionuţ, a trimis mingea în plasă. În minutul 42, Buşi pune mingea pe var, în favoarea oaspeţilor (considerând că Nicolae, de la gazde, a lovit mingea cu mâna în propriul careu de 16 metri). A executat Leo Săraru, dar portarul gazdelor, Pîntea, a respins. În minutul 67, Buşi a pus mingea pe var din nou, dar de data asta în favoarea gazdelor (Ionuţ Săraru a luat galben pentru fault la Gulea. Execută Nedelcu, cel care a încercat o scăriţă peste Albici. Goall-quiperr-ul gazdelor a intuit ce vrea să facă adversarul său, a stat pe picioare şi a prins. Peste 3 minute, Bunescu primeşte o minge în centrul defensivei gazdelor, intră în careu, driblează portarul şi înscrie, stabilind scorul final, 2-0 pentru CS Şirineasa. A fost meciul dintre doi tehnicieni care a doua zi, sâmbătă (de Sfântul Dumitru) au serbat câte ceva: Mitică Teleşpan, de la oaspeţi, ziua numelui, Lucian Catargiu de la gazde, ziua de naştere (a împlinit 64 de ani). Ambilor le spunem „La muţi ani”!

Dăeştenii, egal acasă, la inaugurarea terenului

În Seria Nord, gruparea lui Iustin Croitoru, Topologul Galicea a mai bifat un egal în deplasare, la Malaia. La inaugurarea stadionului din Fedeleşoiu, gruparea lui George Popolan, Viitorul Dăeşti a făcut şi ea egal cu Progresul Măldăreşti. De asemenea, la finalul meciului de la Ocnele Mari, ambele echipe şi-au împărţit punctele. Dacă trei meciuri s-au terminat la egalitate, celelalte patru au fost câştigate de gazde. În Seria Sud, CS Şirineasa şi FC Băbeni merg, în continuare, cap la cap după ce ambele echipe au învins: Şirineasa, la Orleşti, băbenarii, acasă, cu CSM 2 Rm. Vâlcea. În Seria Sud, la Drăgăşani, Unirea a „răsturnat” căruţa cu goluri, drăgăşenenii marcându-le ioneştenilor 8 „boabe”. Cinci goluri au înscris şi popeştenii la Frînceşti, în timp ce meciul de la Mădulari s-a încheiat la egalitate.

Rezultate în Seria Nord

Foresta Malaia – Topologul Galicea 3-3; Viitorul Dăeşti – Progresul Măldăreşti 2-2; Minerul Ocnele Mari – Stejarul Vlădeşti 1-1; Flacăra Horezu – Viitorul Budeşti 7-0; Unirea P. Măglaşi – Lotru Brezoi 5-2; Posada Perişani – CS Hidro 1-0; Cozia Călimăneşti – AS Căzăneşti 4-1

Rezultate în Seria Sud:

Victoria Frînceşti – Experti Popeşti 0-5; FC Băbeni – CSM 2 Rm. Vâlcea 4-1; Unirea Drăgăşani – Oltul Ioneşti 8-0; Voinţa Orleşti – CS Şirineasa 0-2; Olteţul Alunu – Zorile Scundu (s-a jucat ieri, după închiderea ediţiei); CS Mădulari – Unirea Tomşani 2-2; CS Şuşani – Viitorul Valea Mare 4-4; AS Creţeni a stat.

 

Leave a Response