|luni, februarie 6, 2023
  • Follow Us!

Liderul PSD Vâlcea, Ion Cîlea, îi cere lui Crin Antonescu să ia măsuri în privința liderului județean al PNL, Cristian Buican 

Cilea_Buican_USL

Noi dispute în USL la nivelul filialelor teritoriale. Președintele PSD al CJ Vâlcea Ion Cîlea i-a cerut liderului PNL Crin Antonescu să ia poziție cu privire la declarațiile președintelui liberal al organizației Vâlcea, Cristian Buican.

„Domnul Crin Antonescu a spus la ultima întâlnire că cine va mai ataca sau va produce dezbinări în cadrul alianţei de la Vâlcea va fi dat afară. La fel şi în cazul PSD. Aştept acum ca domnul Crin Antonescu să ia poziţie cu privire la ultimele declaraţii ale liderului PNL, acuzaţii extrem de grave, care nu au niciun pic de logică. Nu vreau să comentez mai mult ieşirile domnului Buican, iniţial m-am gândit să iau măsuri, dar mi-am dat seama că nu are rost, dar cei de la Bucureşti ar trebui să se sesizeze pentru situaţia de la Vâlcea„,  a mai spus Cîlea.

 Liderul PNL Vâlcea, Cristian Buican l-a acuzat pe Ion Cîlea că l-a schimbat din funcție pe fostul director al Hidroelectrica Vâlcea.
„Eu nu mă simt copreşedinte al USL Vâlcea. De ce nu divorţăm, păi la Vâlcea nu există niciun act care să confirme USL Vâlcea. Deci nu poţi divorţa de cineva cu care nu ai nici un act. Noi, PNL, nu punem directori, nu schimbăm oameni. Am auzit de la membrii PSD din Vâlcea că actualul lider al PSD, Ion Cîlea, împreună cu Ion Mihăilă, cel reţinut de DNA, l-au schimbat pe fostul director de la Hidroelectrica, Daniel Băviţă”, a adăugat liderul PNL Vâlcea.

EVZ.ro

Leave a Response