|miercuri, aprilie 24, 2024
  • Follow Us!

Tupeu de infractor! Un oltean le-a cerut judecatorilor sa-l ierte pentru ca trebuie sa coaca…gogosi! Citeste povestea fabuloasa! 

mascati

 Un barbat din Valcea acuzat de trafic cu etnobotanice a incercat marea cu sarea si le-a cerut judecatorilor sa-i permita sa paraseasca localitatea pentru ca trebuie sa coaca…..gogosi.

De-a lungul timpului ,judecatorii au auzit tot felul de cereri care de care mai neobisnuite sau mai amuzante facute de cei care erau parte in proces, insa solicitarea unui valcean intrece orice imaginatie. Barbatul, care este cercetat alaturi de alte persoane pentru comercializarea de substante etnobotanice, le-a cerut judecatorilor sa-i ridice interdictia de a parasi localitatea pentru ca are niste problem de rezolvat. Mai exact, valceanul si-a motivate cererea prin faptul ca trebuie sa mearga acasa la tatal sau pentru a lua materiale care ii sunt necesare pentru renovarea si zugravirea casei sale. Politistii l-au retinut pe valcean, insa acesta este cercetat in stare de libertate

Barbatul nu s-a oprit aici, si, sperand ca poate ii va convinge pe judecatori, a mai gasit un motiv. El a cerut, nici mai mult nici mai putin, sa-i fie permis sa mearga trei zile la Sibiu “in vederea luarii la cunostinta si a deprinderii practice de realizare/coacere a produselor de patiserie si gogoşerie”. Judecatorii au ascultat cererea, cel mai probabil s-au amuzat, dupa care au respins solicitarea valceanului.

Leave a Response