|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Vâlceanca Roxana Dobrițoiu – Beyonce de România? Asta-i cea mai tare transformare a unei romance pentru idolul ei 

61394480

Roxana s-a transformat intr-o gospodina fierbinte, rol jucat de Beyonce intr-un videoclip celebru

Ce nu face Roxana Dobritoiu, nepoata manelistului Adi de la Valcea, pentru a semana cu idolul ei? Tanara cantareata s-a lasat pe mana unui stilist care a reusit s-o transforme in “gospodina fierbinte” care are milioane de fani pe canalele de muzica.

Pe Roxana Dobritoiu n-o recomanda doar talentul, ci si aspectul fizic, care a ajutat-o de cele mai multe ori, si asta pentru ca frumoasa valceanca seamana foarte mult cu celebra diva de peste Ocean, Beyonce. Cantareata s-a folosit de acest “avantaj”, ba chiar a lucrat la el, dovada sta si sedinta foto pe care a realizat-o recent.

Roxana s-a transformat intr-o gospodina fierbinte, rol jucat de Beyonce intr-un videoclip celebru

Roxana s-a transformat intr-o gospodina fierbinte, rol jucat de Beyonce intr-un videoclip celebru

Cantareata, care este si nepoata manelistului Adi de la Valcea, a jucat rolul unei gospodine fierbinti, rol pe care Beyonce l-a jucat intr-unul dintre cele mai vizionate videoclipuri ale ei, pentru piesa “Why don’t you love me”.

Roxana s-a imbracat intr-o pereche de pantaloni scurti minuscule, un top cu decolteu generos, a fost coafata in stilul Beyonce, iar rezultatul a fost intcomai pe asteptarile ei. Valceanca si diva peste Ocean, puse in oglinda, seamana ca doua picaturi de apa.

La cei 20 de ani, nepoata manelistul Adi de la Valcea, se misca si canta deja precum o starleta cu pretentii, si asta pentru ca are exercitiu pe scena de la 14 ani. Tanara a terminat Liceul de Arta din Ramnicu Valcea, iar acum urmeaza Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti.

cancan.ro

2 Responses to Vâlceanca Roxana Dobrițoiu – Beyonce de România? Asta-i cea mai tare transformare a unei romance pentru idolul ei

  1. Sandu Ciorba

    Lasa naiba pozele si incearca sa-l scoti pe tacto de la puscarie din franta

     
  2. conashu

    si ar fi fost o stire bomba daca adi de la valcea si ar fi facut operatie sa arate ca jay z…eterna si fascinanta romanie

     

Leave a Response