|sâmbătă, septembrie 18, 2021
  • Follow Us!

In atenţia DNA! Primarul Vintilă Chelcea din Berbeşti a organizat o licitaţie cu dedicaţie 

vintila-chelcea-17122012

A trecut o saptamana de la data deschiderii ofertelor pentru delegarea gestiunii serviciului public de alimentare cu apa si canalizare al orasului Berbesti si după ce intreaga localitate a fost tinuta in suspans, în ultima zi a termenului legal de evaluare a ofertelor, s-a anuntat ca “apa” la Berbesti a fost castigata de catre…surpriza, nimeni altul decat Nelu si SRL-ul sau infiintat de cateva luni.
Castigatorul s-a putut anticipa foarte usor!  Simplu, e nevoie doar de o scurta analiza a documentatiei de atribuire care a fost pusa la dispozitia ofertantilor si de acolo se poate observa cum criteriile de evaluare si departajare isi striga in cor numele eroului predestinat sa le indeplineasca: Nelu, Nelu, gospodareste-ne ! Cu toate acestea , autoritatea publica locala nu s-a sesizat inca, desi  aceasta documentatie a fost deja contestata. Mai grav este  ca fraudarea si influentarea delegarii acestui serviciu public trece dincolo de puterile limitate ale autoritatii publice locale , primind pana si acceptul tacit al celor care trebuiau sa reglementeze si sa vegheze asupra corectitudinii acestei proceduri. Vom reveni cu amanunte!

One Response to In atenţia DNA! Primarul Vintilă Chelcea din Berbeşti a organizat o licitaţie cu dedicaţie

  1. Cetateanul turmentat

    Sa-l aresteze si sa-l lase sa putrezeasca acolo ca nu a facut nimic in orasul ala, l-au cumparat tiganii si toti banii primariei ii joaca la masinute, e un hot imputit ! Sa nu mai auzim de el, de-aia nu ne merge nimic in Romania, din cauza hotilor ca el !

     

Leave a Response