|sâmbătă, septembrie 25, 2021
  • Follow Us!

Crimă la Drăgășani! Și-a SUFOCAT mătusa cu o pernă și apoi s-a predat poliției! 

furtcatuse

Omor cu sânge rece. Și-a SUFOCAT mătusa cu o pernă și apoi s-a predat poliției

În ziua de 16 martie 2014, în jurul orei 19.00, la sediul poliţiei municipiului Drăgăşani, s-a prezentat C. Mihaela, de 59 de ani, de cetăţenie suedeză, şi s-a predat oamenilor legii pentru comiterea unui omor.

O echipă operativă, formată din poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Vâlcea, Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia municipiului Drăgăşani şi din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 3 Suteşti  împreună cu specialişti criminalişti din cadrul Serviciului Criminalistic, coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, s-au deplasat la faţa locului.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că între Mihaela C. şi C. Ana, de 77 de ani,  a avut loc un conflict spontan pe fondul unor neînţelegeri. În timpul conflictului C. Mihaela i-a astupat căile respiratorii cu o pernă  Anei C., aceasta decedând.

C. Mihaela a fost reţinută pentru 24 de ore, aflându-se încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vâlcea.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de omor.

Leave a Response