|joi, aprilie 25, 2024
  • Follow Us!

Profesor de nota 1,75, numit inspector școlar general adjunct la Vâlcea! 

Liviu Vladescu

Ilustrul anonim Liviu Vlădescu, profesor la Liceul „General Magheru“ din Râmnicu Vâlcea, cu procent de 0 promovabilitate la examenul de bacalaureat, a fost numit prin ordin al Ministrului Educației Naționale (emis vineri, 5 iunie 2015) – inspector general adjunct al Inspectoratului Școlar Vâlcea. Uimitor și revoltător în același timp este faptul că acest ipochimen a reușit trista „performanță“ să obțină nota 1,75, la examenul organizat de MEN pentru funcția de inspector general şcolar adjunct. Profesorul INCOMPETENT Vlădescu a fost promovat în această funcție de o coadă de topor din politica vâlceană care a intervenit la vârful Ministerului Educației. La același concurs a mai participat și inspectorul de management, Adina Dobrete, care a obținut nota 6.60, cu puțin sub nota 7.00 de admitere pentru funcția de inspectora școlar general adjunct. Ea nu a fost însă agreată de mai marii MEN, care au preferat un indivit submediocru!
Ca să realizeze toate cadrele didactice din județul Vâlcea cine este omul nr. 2 de la conducerea ISJ Vâlcea, vă informăm că la concursul de la București, Vlădescu a obținut 1.50 puncte pentru că a știut cum se trimite un e-mail. Așadar, adevărata „știință“ a lui Liviu Vlădescu sunt cele 0,25 puncte din nota 1.75!!!
Pe filiera Partidului Conservator – Loredana Predescu a venit și a doua numire de la MEN pentru funcția de inspector școlar general adjunct, profesorul Sorin Cumpănăşoiu.

 

Foto: Vocea Vâlcii

One Response to Profesor de nota 1,75, numit inspector școlar general adjunct la Vâlcea!

  1. Luiza

    Pài domnilor la ce và asteptati de la actuala conducere a CJV. Sà numeascà toti incompetenti pe functii, rude si prieteni. Ce sà ceri lui Terci s-au Pàsat, cum il cheamà si portocaliului de Bulacu.

     

Leave a Response