|miercuri, mai 31, 2023
  • Follow Us!

Şpârle şi şopârle, 22.06.2015 

soparla-cu-volanas

• Potrivit presei centrale, judecătorul Daniel Dontete s-a săturat de cum se face justiţie la Curtea de Apel Bucureşti şi a făcut cerere la CSM pentru a fi transferat la Tribunalul Vâlcea. Este o solicitare curioasă având în vedere că Dontete a ajuns la CAB abia în noiembrie 2014, iar orice magistrat îşi doreşte să stea cât mai mult la o instanţă cât mai importantă. Am auzit însă că judecătorul nu mai vrea să fie părtaş la execuţiile care au loc la Curtea de Apel Bucureşti şi care sunt puse în practică de Camelia Bogdan, Alexandru Mihai Mihalcea şi mai nou de Georgiana Tudor. Revenind la Daniel Dontete, trebuie spus că este cel care a instituit sechestrele în dosarul Rafo, alături de Camelia Bogdan.

• De câteva zile, două imobile simbol ale epocii industriale de dinainte de 1990 au fost… rase de pe faţa pământului: este vorba de fostul sediu administrativ al falimentarei fabrici Vâlceana (fosta 11 Iunie) şi de coşul de fum de 60 metri din incinta aceleiaşi întreprinderi, cea mai înaltă construcţie din Râmnicu Vâlcea.

• Mariana Târcă urmează să dea un răspuns, zilele viitoare, ofertei venită de la HCM Râmnicu Vâlcea. Potrivit prosport.ro, aflat la final de contract cu HCM, Dumitru Muşi s-a despărţit deja de vâlcence, după ce nu i s-a propus preluingirea. Fosta glorie a Oltchimului, Mariana Târcă şi-a început cariera de antrenoare la Vâlcea.  ”Sunt doar discuţii principiale, toată lumea îşi doreşte să vin la Vâlcea, dar mai sunt câteva amănunte de pus la punct. Nu am luat încă o decizie, să vedem ce se întâmplă, mai aveţi puţină răbdare. Vom vedea ce va fi”, a declarat Mariana Târcă. Dacă răspunsul Marianei Târcă va fi totuşi unul negativ, favorit devine Ion Crăciun, tehnicianul care a retrogradat în acest sezon cu Neptun Constanţa.

One Response to Şpârle şi şopârle, 22.06.2015

  1. alin

    Cea mai inalta constructie este cosul de fum de la CET GOVORA care are 140 metri. Si da este in Ramnicu Valcea.

     

Leave a Response