|duminică, aprilie 2, 2023
  • Follow Us!

Comunicat de presă – Finalizare proiect – „Recalificarea – o şansă pentru viitor în fostele zone industrializate” 

somaj

Comunicat de presa + Finalizare proiect

Asociaţia Justiţie până la Capăt, în calitate de beneficiar, împreuna cu C&C Grup S.R.L. şi FORMATEXAGON S.R.L, în calitate de parteneri, anunţă încheierea proiectuluiComunicat de presa + Finalizare proiect. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European în cadrul Programului Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 5 – Promovarea măsurilor active de ocupare, Domeniul major de intervenţie 5.1 – Dezvoltarea şi implementarea măsurilor active de ocupare.

Valoarea totală a proiectului este de 6.112.890,00 lei, iar finanţarea nerambursabilă este de 5.990.632,20 lei.

Proiectul, realizat în perioada martie – decembrie 2015, şi-a atins indicatorii şi obiectivul general, de creştere a ratei de ocupare în regiunile Sud-Muntenia şi Sud-Vest Oltenia şi facilitare a accesului pe piaţa muncii a şomerilor, cu accent pe şomerii de lungă durată şi a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din fostele zone industrializate ale celor două regiuni.

Prin cursurile de formare profesională s-a realizat recalificarea a 462 de persoane, constituind grupul ţintă din judeţele Argeş şi Vâlcea în domeniile: operator introducere, validare şi prelucrare date, administrator imobile, îngrijitor bolnavi la domiciliu, comerciant vânzător mărfuri alimentar, lăcătuş mecanic de întreţinere şi reparaţii universale, electrician construcţii, tâmplar universal, tricoter – confecţioner.

Mai multe informaţii referitoare la finalizarea proiectuluise pot obţine de la :

 

Asociaţia Justiţie până la Capăt

Piteşti, Hotel Muntenia, Sala Mare, mezanin. Jud. Argeş

Email: ong.justitiepanalacapat@yahoo.com

Leave a Response