|sâmbătă, aprilie 20, 2024
  • Follow Us!

Șpârle și șopârle, 21.12.2015 

soparla-cu-volanas
  • Potrivit unei decizii publicate joi în Monitorul Oficial, începând cu data de 21 decembrie 2015, vâlceanul Victor Giosan va fi numit consilier de stat în cadrul Cancelariei primului-ministru Cioloş. Liberalul Giosan a fost viceprimar al Râmnicului în perioada 1996-2000 şi a deţinut mai multe funcţii ministeriale în fostul Guvern Tăriceanu.

 

  • Imberbul deputat Romeo Rădulescu a… furat startul campaniei electorale pentru alegerile locale din 2016 de la Primăria Râmnicului. Speriat probabil de acţiunile celorlalţi competitori, deputatul Romeo a trimis zeci de mii de felicitări, cu care a umplut toate cutiile poştale din Râmnicu Vâlcea. Pe un fundal cu imaginea Râmnicului, parlamentarul „neafiliat” transmite un mesaj subliminal în care spune „Vă doresc un nou an al proiectelor reuşite şi al dorinţelor măreţe”. Poate că Poliţia şi Autoritatea Electorală Permanentă ar trebui să verifice acest abuz!

 

  • După demisia intempestivă a lui Toma Pleşa din fruntea clubului de handbal feminin HCM Râmnicu Vâlcea, se vehiculează numele lui Olah Werner, ca înlocuitor al lui Pleşa. Werner a fost director de relaţii internaţionale al Clubului Oltchim şi şef al dispeceratului de producţie la Combinatul Chimic. Deja a fost făcută această propunere la Primăria Râmnicului din partea mai multor consilieri locali, propunere care va fi votată în şedinţa ordinară a Consiliului Local din data de 28 decembrie 2015. Mai spunem că inginerul Olah s-a ocupat şi de relaţia cu Federaţia Europeană de Handbal, aceasta stăpânind la perfecţie mai multe limbi străine.

 

  • La ultima conferinţă de presă, Cătălin Harnagea, copreşedintele ALDE Vâlcea, s-a plâns că… nu are candidat pentru Primăria Râmnicului şi a cerut sprijinul mass-mediei în acest sens. Îi propunem noi să trimită la presă un anunţ de mică publicitate cu următorul enunţ: „ALDE Vâlcea caută urgent competitor care să aibă şanse mari la Primăria Râmnicului. Relaţii la telefon 07…”.

Leave a Response