|marți, martie 21, 2023
  • Follow Us!

Supermarketul BILLA de la Râmnicu Vâlcea se desființează! 

billa_1

Carrefour anunță marți semnarea unui acord de achiziție a societății Billa România cu Grupul Rewe, însă operațiunea trebuie aprobată de către Consiliul Concurenței, se arată într-un comunicat de presă transmis, marți, AGERPRES.

‘Repartizate pe întreg teritoriul românesc, cele 86 de supermarketuri Billa România reprezintă o suprafață de vânzare totală de 83.000 de metri pătrați. Datorită acestei achiziții, Carrefour devine primul operator de supermarketuri din România, întărindu-și astfel oferta multiformat și mergând totodată mai aproape de clienții săi’, se menționează în comunicat.

Așadar, dispare Billa, vine Carrefour !

Carrefour, al doilea grup de distribuție mondial și primul din Europa, are peste 380.000 de angajați în întreaga lume. ‘Prezent în 35 de țări cu peste 12.000 de magazine, grupul a realizat o cifră de afaceri de 100,5 miliarde de euro în 2014’, se precizează în comunicat.

One Response to Supermarketul BILLA de la Râmnicu Vâlcea se desființează!

  1. Enache Lucian

    Nu va ingrijoreaza politica de monopol in domeniul comertului. Principiul de baza al capitalismului in domeniul comertului este -CONCURENTA – micii producatori sunt omorati de marile magazine iar marile magazine sunt omorate de mega marile magazine. Prin reducere la absurd in final am putea ajunge la o singura reatea de mega magazine care sa se numeasca Carrefur sau Alimentara in care sa gasim in toata tara, in toata Europa ,in toata lumea aceleasi produse la aceleasi pret. asta ar putea insemna globalizarea. Parca pe aici. am mai fost!!!

     

Leave a Response