|vineri, aprilie 19, 2024
  • Follow Us!

Ștefan Boghiu, omul lui Dan Voiculescu, s-a ÎNFIPT bine în bugetul CET Govora! El este ȘEFUL! Huilă de proastă calitate cumpărată la SUPRAPREȚ! 

cet_govora_orizontal

LIberalii din conducerea CET Govora fac afaceri la greu cu firmele condamnatului Dan Voiculescu! Cel care trage sforile la CET Govora și încasează MILIOANE DE EURO este un anume Ștefan Boghiu, mâna dreaptă a Varanului Voiculescu, un individ cu conexiuni la ce mai înalt nivel al politicii românești, dar și în lumea serviciilor secrete! Boghiu îi manevrează cum vrea el pe directorii de la CET Govora, cu care are relații de afaceri de ani de zile. Mai nou, în gașcă a intrat și omul lui Buican, liberalul Eugen Armășoiu, directorul de la Achiziții și Transport! Încă mai au ce suge, băieții!

Ascom vinde cărbune de calitate inferioară!

Firma omului de afaceri Ștefan Boghiu, SC Ascom International, vinde către CET Govora zeci de mii de tone de cărbune. Tansportul se face pe cale ferată! Problema este că huila adusă de Boghiu este recepționată de CET Govora, ca având indice energetic 3400, dar analizele specialiștilor de la laboratorul CET-ului de testare a calității cărbunelui arată că huila are indice energetic de doar 2350! Există mai nulte buletine de analiză, care atestă această valoare! Conducerea CET-ului a semnat recepția cărbunelui lui Boghiu pe 3400 calitate. Plătind cărbunele la această valoare energetică se produce o GAURĂ în bugetul CET-ului de 30 la sută din valoarea întregii mărfi! Așdar, CET Govora, condus de liberali face afaceri cu Varanul Voiculescu, că de fapt el se află în spatele lui Boghiu, acest fapt este arhicunoscut în lumea economică! Și când te gândești cât l-au mai criticat liberalii pe Dan Voiculescu și afacerile acestuia penale!

Cine este Boghiu? 

SC Ascom International este deţinută în totalitate de Ştefan Boghiu şi este administrată de Nicoleta Haydu. Până în 2005, Boghiu a făcut afaceri cu uzina de la Ocna Mureş prin Govcrest International, firmă în care este asociat cu Grupul Industrial Voiculescu şi Companie (Grivco), deţinut de familia Voiculescu. Ştefan Boghiu este acţionar în Govcrest cu 47,45% din părţile sociale, dar şi director general al companiei, în timp ce grupul deţinut de familia Voiculescu deţine 51%. Conform adevărul.ro, până în 2005, Govcrest a cumpărat sodă calcinată de la GHCL UPSOM Ocna Mureş şi a vândut-o în ţară, dar şi la export. Govcrest Internaţional a fost înfiinţată în anul 1991 şi se ocupă cu comerţul intern şi internaţional de produse chimice şi echipamente utilizate în acest domeniu de activitate. În prezent, compania deţinută de Boghiu şi de familia Voiculescu cumpără sodă calcinată de la Uzinele Sodice Govora, directorul polonez Witold Urbanowski, intrând rapid în afaceri cu generoșii oameni de afaceri români.

Încă o dovadă a faptului că Boghiu este bine implantat în sistemul economic marca Dan Voiculescu: În Adunarea Generală a Asociaţilor Societăţii Govcrest International SRL din data de 25 martie 2014, toţi asociaţii, şi anume Ştefan Boghiu, Emilia-Anastasia Popa, Grupul Industrial Voiculescu şi Compania (Grivco), au hotărât cesionarea totală a părţilor sociale deţinute de asociatul Grupul Industrial Voiculescu şi Compania (Grivco) cu o valoare nominală de 2.114 lei fiecare şi o valoare nominală totală de 1.185.954 lei, din care 961.707 lei şi 25.500 USD (în echivalent 224.247 lei), reprezentând 51,00% din capitalul social total al societăţii, către asociatul Ştefan Boghiu.
În urma acestei modificări, structura capitalului social va fi următoarea: Ştefan Boghiu deţine 1.093 părţi socale, iar Emilia Anastasia Popa are 7 părţi sociale. Deciziile luate în adunarea generală din luna martie au fost publicate  în Monitorul Oficial. Potrivit Registrului Comerţului, Govcrest International SRL are sediul în Bucureşti, Sectorul 2, pe Strada Pache Protopopescu numărul 32.

Va urma!

Tiberiu Pîrnău

Leave a Response