|marți, martie 21, 2023
  • Follow Us!

Procurorii din Drăgășani L-AU SPĂLAT pe primarul din Ionești CRIMINAL DE CÂINI, Constantin Neagoie! 

neagoie-betivul

Primarul criminal de câini din Ionești, Constantin Neagoie, a fost scos basma curată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drăgășani! Aceștia au clasat cu o lejeritate uluitoare cazul privitor la primarul Neagoie care în luna februarie 2014 a împușcat cu cruzime înfiorătoare câinele ziaristului Silviu Popescu! L-au spălat ca la Nufărul pe primarul milionar în euro!!! E strigător la cer modul în care au acționat procurorii din Drăgășani în acest caz!

Interesant este că în respectivul dosar polițiștii vâlceni și-au făcut datoria, propunând începerea urmăririi penale, așa cum reiese dintr-o adresă transmisă recent Ziarului de Vâlcea: Conform art. 286 din Codul de Procedură Penală, procurorul dispune asupra actelor sau măsurilor procesuale și soluționează cauza prin ordonanță. În cazul dosarului penal s-a început urmărirea penală cu privire la fapta de uz de armă fără drept. Cercetările din cadrul dosarului penal în cauză au fost finalizate, motiv pentru care acesta a fost înaintat la unitatea de Parchet competentă. Pentru mai multe informații vă rugăm să vă adresați unității de parchet, unde dosarul de cercetare penală s-a aflat sub supraveghere. Semnează:  Șeful Inspectoratului Județea de Poliție Vâlcea, Chestor de Poliție, Ion Stoica

Într-o adresă transmisă de Parchetul Drăgășani ni se spune sec că acest dosar a fost CLASAT fără alte explicații!

Așadar, de ceea ce ne temeam în anul 2014, respectiv de mușamalizarea cazului, s-a întâmplat! RUȘINE JUSTIȚIEI DIN DRĂGĂȘANI!

Iată ce scriam în 2014:

ȘOCANT! Primarul NEAGOIE din Ionești A ÎMPUȘCAT cu cruzime înfiorătoare câinele ziaristului Silviu Popescu

neagoie-betivul

Constantin Neagoie, primarul comunei Ionești, a devenit CRIMINAL DE CÂINI!

Baronul din Ionești a comis ieri, 10 februarie, ziua în amiaza mare, un act de o cruzime ÎNFIORĂTOARE: a împușcat de la nici doi metri cu pușca de vânătoare câinele ziaristului Silviu Popescu, o cățelușă husky siberian. Vecinii primarului au sunat îngroziți la 112, imediat în zonă s-au deplasat polițiștii de la Arme și Muniții din cadrul IPJ Vâlcea, care i-au ridicat pușca primarului CRIMINAL. Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz, constituindu-se un dosar penal. Referitor la abominabilul incident, ziaristul Silviu Popescu, aflat efectiv în stare de șoc, ne-a declarat: „Era cel mai cuminte, cel mai blând câine din lume. Țineam enorm la el! Primarul Neagoie știa că este al meu, suntem vecini. Zăpada căzută de pe casă a rupt gardul și câinele a ieșit din curte mea, în stradă. Vreau să vă spun că era pe stradă, nicidecum în curtea primarului, când a venit primarul cu pușa de vânătoare și l-a împușcat cu sânge rece de la nici doi metri. Sunt de-a dreptul înspăimântat de gestul înfiorător al lui Neagoie. Oamenii ca el se cred atotputernici, sfidează legile și instituțiile statului! Se comportă ca niște satrapi! Te poți aștepta ca mâine, poimâine să ia pușca și să împuște un om. Aceasta este România secolului XXI! Sper, totuși, că instituțiile statului își vor face datoria și vor sancționa gestul criminal al lui Constantin Neagoie“ – ne-a spus Silviu Popescu. stăpânul îndurerat al cățelușului husky.

Primarul din Ionești riscă acum ani grei de închisoare. „Ziarul de Vâlcea“ va monitoriza îndeaproape acest caz, având în vedere că am primit semnale că se încearcă mușamalizarea lui. Instituțiile statului trebuie să-și facă datoria indiferent de numele persoanelor implicate în acest caz. Tocmai de aceea solicităm Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea și Parchetului Vâlcea transparență maximă în acest caz și aplicarea legilor în vigoare!

Vom reveni cu informații suplimentare.

(Tiberiu Pîrnău)

One Response to Procurorii din Drăgășani L-AU SPĂLAT pe primarul din Ionești CRIMINAL DE CÂINI, Constantin Neagoie!

  1. Florin

    Cand are pusca in mana se crede puternic, cand l au batut taximetristii era un puisor

     

Leave a Response