|duminică, aprilie 2, 2023
  • Follow Us!

Percheziţii la evazioniştii din Vâlcea şi Olt 

perchezitii

 

Poliţiştii din Olt au efectuat, miercuri dimineaţa, trei percheziţii, pe raza judeţelor Olt şi Vâlcea, la persoane bănuite de evaziune fiscală.

În judeţul Olt, percheziţiile s-au desfăşurat la Izbiceni, celelalte două descinderi fiind în judeţul Vâlcea.

La acţiune participă 22 de poliţişti de investigare a criminalităţii economice și acțiuni speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt și Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Perchezițiile se desfășoară, potrivit poliţiştilor, într-un dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infractiunii de evaziune fiscală.

„Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că, în calitate de administratori ai unei societăți comerciale, ar fi evidenţiat cheltuieli care nu au la bază operaţiuni reale și nu au înregistrat în evidenţa contabilă, în întregime, veniturile obţinute. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de peste 800.000 de lei, a declarat comisarul şef Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt – potrivit gazetanoua.ro

 

Leave a Response