|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Nicolae Sărdărescu, candidatul PSD la Primăria Horezu: Îmi voi desfășura activitatea numai în folosul comunității! 

Sardarescu

Nicolae Sărdărescu, candidatul PSD la Primăria Horezu, fost șef al Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea, a scris pe contul de facebook ce l-a determinat să candideze la funcția de primar și ce-și propune în această demnitate.

Schimbarea este obligatorie si necesara daca ne dorim alte rezultate. Nu putem astepta ca realitatea sa se schimbe daca facem aceleasi lucuri, alaturi de aceiasi oameni.
Vin in fata dumneavoastra si ma prezint: sunt cetatean al acestui oras, sunt parinte, sunt sot, am absolvit doua institutii de invatamant superior, una tehnica si una juridica, si pana nu demult am fost conducatorul unor institutii de interes national, institutii care, in mandatul meu, au performat din toate punctele de vedere. Pentru acest lucru au fost necesare, pe de o parte, conlucrarea cu oameni foarte bine pregatiti profesional si, pe de alta parte, analiza, previziunea, organizarea si legalitatea in activitatile desfasurate, toate subordonate unei transparente institutionale totale. Pentru a conduce un oras este necesar sa ai experienta. Pot exista cazuri de indivizi cu abilitati innascute, dar fara o pregatirea profesionala vasta si o experienta acumulata si dovedita in activitatea anterioara acestea nu reprezinta nimic. Cunostintele si abilitatile pe care le-am dobandit in multii ani in care am condus institutiile pe care le-am mentionat mai sus imi permit sa fac urmatoarea precizare: nu e usor sa fii un leader adevarat, un om in care sa se increada alti oameni, un om pe care sa il urmeze cu incredere semenii sai.

Cu atat mai mult in cazul unui primar: pe langa sustinerea politica a unei organizatii, apreciata sau nu la un moment dat de un electorat care se maturizeaza din ce in ce mai mult in zilele noastre, este de datoria personala a candidatului care isi asuma o functie, auto-insusirea importantelor datorii morale si obligatiilor legale care ii vor reveni. Stiu exact ce imi asum si sustin cu toata responsabilitatea ca sunt omul care va analiza, organiza, coordona, controla, motiva ori penaliza, si decide alaturi de toti cei care doresc sa se implice activ in satisfacerea intereselor tuturor cetatenilor orasului Horezu. Detin cunostintele necesare, sunt obisnuit sa atrag in echipa cu care lucrez numai oameni de certa valoare morala si profesionala, sa asigur coerenta si legalitate in activitatea administratiei locale, administratie pe care s-o directionez numai in folosul comunitatii, sa elimin ingerintele politice si interesele personale sau de grup astfel incat, etapa cu etapa, sa transform orasul Horezu in cel mai frumos si bogat oras din aceasta tara.
Constient fiind de faptul ca simpatizantii altor persoane vor simti nevoia sa incerce sa aduca umbra asupra imaginii mele, il voi cita pe Winston S. Churchill care spunea ca “Nu vei ajunge niciodata la destinatie daca te opresti ca sa arunci cu pietre in toti cainii care latra”.

Leave a Response