|vineri, aprilie 19, 2024
  • Follow Us!

Imagini cu pedofilul din Vâlcea de mână cu fetița abuzată 

pedofil
Pedofiul a fost filmat cu victima

Camerele de supraveghere l-au dat de gol. Pedofilul din Râmnicu Vâlcea a fost filmat în timp ce îşi duce victima la locul în care s-a întâmplat oroarea. O ținea de mână pe fetița de 10 ani pe care a abuzat-o timp de 55 de minute.

Bărbatul are 37 de ani și este acuzat că la începutul lunii iulie 2015 a agresat sexual o fetiţă de 10 ani. Actul sexual s-a consumat pe Dealul Capela, din Râmnicu Vâlcea.

Potrivit voceavalcii.ro, R. Laurenţiu Silviu a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere ale Poliției Locale.

Individul a fost văzut trecând prin fața a șapte camere video. Pe imagini se vede cum pedofilul își ține victima de mână și o duce pe traseul loc joacă Cina din cartierul Ostroveni- str. Dacia- Str. Calea lui Traian- dealul Capela. Aici a rămas cu fetița 55 minute, timp în care a abuzat-o sexual.

Apoi, s-au întors în cartierul Ostroveni singur, minora fiind lăsată singură în zona Platformei Cina. După oroarea comisă, mostrul cu chip de om a fugit din țară, însă, polițiștii l-au identificat şi reţinut de autoritățile din Germania. Pe 21 aprilie, a fost extrădat şi arestat preventiv.

Pedofilul riscă între 15 și 25 de ani de închisoare – click.ro

Leave a Response