|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Șpârle și șopârle, 09.05.2016 

soparla-cu-volanas

Familiile Crăciunescu și Antonescu vor fi vecine. Pe lumea cealaltă. Cele două familii ultra-înstărite din Vâlcea și-au amenajat deja cavourile la cimitirul Mânăstirii Troianu din Râmnicu Vâlcea.

În cazul nefericit pentru județul Vâlcea în care liberalul Cristian Buican va ajunge președinte la Consiliul Județean, acesta se va putea bucura de demnitate maxim trei luni. Procurorii DNA vor putea să acționeze mai ușor în acest caz… fără imunitate parlamentară. Punem pariu?

Romulus Bulacu, copreședintele PNL Vâlcea, va fi răspunzător în fața AEP și DNA pentru contractele cu clauze abuzive încheiate în această campanie electorală. De asemenea, liberalii se pregătesc să dea câteva sute de milioane de lei unei firme al cărei administrator se află într-un grav și penal conflict de interese!

Șefa AEP Vâlcea, Lidia Vilău, tace în păpușoi! Această doamnă pare a fi depășită de situație la alegerile din 2016, refuzând sau nefiind capabilă să ofere răspunsuri la problemele ridicate de presă dar și de candidați. Încă așteptăm reacții și răspunsuri, doamnă Vilău!

Potrivit presedintelui organizatiei judetene a PSD Vâlcea, Constantin Radulescu, persoanele aflate pe lista de consilieri judeteni care nu vor obtine rezultate peste media pe judet la alegerile din luna iunie vor pierde sprijinul politic din partea Partidului Social Democrat.

Leave a Response