|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Șpârle și șopârle, 12.05.2016 

soparla-cu-volanas
  • Primarul din Ioneşti pentru încă doar trei săptămâni, Constantin Neagoie, s-a ales cu un nou dosar penal de toată frumuseţea. Garda Forestieră (fosta ITRSV Vâlcea) a descoperit mai multe nereguli şi ilegalităţi la regimul silvic atunci când Neagoie şi-a construit pensiunea chiar în inima pădurii din Ioneşti, abateri care au fost transmise la Poliţie. Acum, IPJ Vâlcea este în faza finală de a remite dosarul la Parchet, în vederea chemării în judecată a baronului Constantin Neagoie.
  • Cum era de aşteptat, în data de 9 mai, Tribunalul Vâlcea s-a pronunţat în privinţa deschiderii procedurii insolvenţei CET Govora, la cererea debitoarei. Este un moment de răscruce pentru una din importantele întreprinderi de pe Platforma Industrială Sud, un „cadou” făcut de liberalii vâlceni la împlinirea a aproape 57 de ani de funcţionare neîntreruptă. Liberalii, prin vocea „măscăriciului politic” Cristian Buican, au dat un comunicat de presă imbecil, în care se spune că… PNL Vâlcea nu are nici o vină în cazul insolvenţei CET Govora şi că trebuie căutaţi „ţapi ispăşitori” în urmă cu zeci de ani. Domnule deputat Buican, cine a condus Consiliul Judeţean în ultimul an şi jumătate? Cine a pus un consiliu de supraveghere incompetent la CET Govora? Cine a numit un directorat la societate format numai din nulităţi, în frunte cu controversatul Ludovic Zelici? Cine a numit tot felul de lepre pe post de consilieri, cu salarii de mii de euro, dar care nu treceau pe la CET decât foarte rar? La spunem noi vâlcenilor, ca să ştie cu cine să (nu) voteze la alegerile locale: LIBERALII sunt 100% vinovaţi de ceea ce se întâmplă şi se va întâmpla la una din societăţile emblematice ale Vâlcii.
  • Pe lângă candidatura lui Marian Mirea, de la PMP, Biroul Electoral Municipal Râmnicu Vâlcea a mai respins şi 7 candidaţi de la PNŢCD pentru Consiliul Local. Cei 7 candidaţi nu respectau prevederile legale cu privire la domiciliul stabil în Râmnicu Vâlcea. Reamintim că PMP Vâlcea nu va avea candidat la funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, deoarece preşedintele Marian Mirea a depus o listă greşită în care doar o mică parte dintre susţinători au domiciliul trecut corect.

 

Leave a Response