|marți, septembrie 26, 2023
  • Follow Us!

Dumitru Lovin taie-n carne vie: Ion Nicolae, veriga slabă a ALDE Vâlcea, EXCLUS din partid! 

Dumitru_Lovin

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Sâmbătă, 18 iunie 2016, Biroul Executiv Judeţean al ALDE Vâlcea s-a întrunit într-o şedinţă extraordinară. Cu această ocazie a fost discutată, printre alte puncte de pe ordinea de zi, şi situaţia domnului Ion Nicolae, membru al ALDE Valcea, care în urma alegerilor locale din 5 iunie a obţinut mandatul de consilier judeţean.

S-a ajuns la această situaţie în urma semnalelor apărute în presa locală dar şi a sesizării conducerii ALDE Bucureşti conform cărora, domnul Ion Nicolae ar fi tratat cu alte formaţiuni politice reprezentate în Consiliul Judeţean Vâlcea pentru formarea unei alte majorităţi, încălcând astfel linia de conduită indicată de partid.

După ascultarea punctelor de vedere exprimate de o parte dintre cei prezenţi, printre care şi cel al domnului Ion Nicolae, cu o majoritate zdrobitoare (20 – Pentru, 1 – Împotrivă) s-a luat hotărârea de a i se retrage sprijinul politic domnului Ion Nicolae, această decizie fiind concomitentă cu cea de excludere din partid. Astfel că, domnia sa nu va mai ocupa funcţia de consilier judeţean în cadrul Consiliului Judeţean Vâlcea din partea formaţiunii ALDE, în conformitate cu dispoziţiile art. 9, lit. (h1) din Legea nr. 393/2004, privitoare la statutul aleşilor locali.

Conducerea Organizaţiei Judeţene Vâlcea a ALDE îşi exprimă regretul pentru luarea acestei decizii, dar interesul vâlcenilor care ne-au acordat susţinerea în alegerile din 5 iunie 2016 este primordial şi noi înţelegem să nu facem nici un rabat de la îndeplinirea add literam a programului politic prezentat.

 

Conducerea Judeţeană a ALDE Vâlcea

One Response to Dumitru Lovin taie-n carne vie: Ion Nicolae, veriga slabă a ALDE Vâlcea, EXCLUS din partid!

  1. sandu

    V-am votat cu inima indoita ca il aveati pe Nicolaepe listele voastre. Ati facut ce trebuia, felicitari!

     

Leave a Response