|joi, septembrie 28, 2023
 • Follow Us!

Mircia Gutău a fost INVALIDAT de către Judecătoria RÂMNICU VÂLCEA 

76758aab2377a9fb845c53afe0c28379_XL

În data de 22.06.2016, Judecătoria Rm. Vâlcea a dispus validarea alegerii primarilor din 14 unităţi administrativ teritoriale arondate acestei instanţe, respectiv oraşele Băile Govora şi Ocnele Mari, şi comunele Păuşeşti-Măglaşi, Dănicei, Budeşti, Muereasca, Frânceşti, Milcoiu, Dăeşti, Bujoreni, Goleşti, Mihăeşti, Runcu şi Galicea.

Încheierile prin care s-a dispus validarea alegerii primarilor sunt executorii.

De asemenea, s-a dispus invalidarea alegerii domnului Gutău Mircia, candidat din partea Partidului Ecologist Român la alegerile locale din 5.06.2016, în funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, pentru neîndeplinirea condiţiei de eligibilitate constând în inexistenţa unei hotărâri judecătoreşti definitive prin care s-a aplicat interdicţia exercitării dreptului de a fi ales.

Încheierile pronunţate, prin care s-a dispus validarea sau, după caz, invalidarea alegerii primarilor, vor fi redactate în termen de maxim trei zile, potrivit art. 232 alin. 2 din Codul de procedură civilă şi pot fi atacate cu apel:

– de către orice persoană interesată în termen de 30 de zile de la luarea la cunoştinţă, dar nu mai târziu de un an de la data pronunţării lor, potrivit art. 534 din Codul de procedură civilă,

– de către Birourile Electorale petiţionare şi persoanele supuse procedurii validării – în termen de 30 de zile de la comunicare.

Cererile de apel se vor depune la Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Sursa: voceavalcii.ro

7 Responses to Mircia Gutău a fost INVALIDAT de către Judecătoria RÂMNICU VÂLCEA

 1. Marian Pătrașcu

  Aaa, prin urmare, o chichiță avocățească a dus la invalidare și nu faptul că M. Gutău este un pușcăriaș patentat, cu două condamnări la activ și, se pare, urmează o a treia! Când să zic și eu o vorbă bună despre draga noastră Coană Justițica, iată – dădu cu mucii-n fasole! Întrebare: PĂI BINE, COANĂ JUSTIȚICO, ATUNCI CÂND I-AI VALIDAT CANDIDATURA, NU ȘTIAI CĂ NU AVEA DREPTUL SĂ CANDIDEZE? SAU MĂTĂLUȚĂ FACI ÎN CONTINUARE DREPTATE DUPĂ URECHE ȘI TRATEZI DREPTATEA CA PE O MARFĂ CARE SE VINDE LA LICITAȚIE: O ARE CINE DĂ MAI MULT! ȘI PENTRU ASTA SLUJITORII TĂI AU SALARIILE ALEA URIAȘE? Țară de lichele, țară de secături, onoare excepțiilor, mult prea puține însă pentru a schimba ceva și care nu fac decât să confirme regula!

   
 2. john

  Bbb, dom’ Patrascu .Se poate ca dvs. intelectual recunoscut si cu pregatire sa nu faceti distinctie intre dreptul de a candida/a fi ales si dreptul de a exercita o functie publica/de demnitar ? Da’daca tineti neaparat sa porcaiti justitia, placerea dvs.

   
  • Marian Pătrașcu

   John? Lordul John? Nu am avut plăcerea! În spatele unui astfel de nume puteți spune orice! Dați-vă numele adevărat și haideți să ne confruntăm bărbătește! Ironia dvs. ieftină mă conduce la concluzia că nu prea sunteți bine echipat intelectual, stați destul de prost cu logica! Pe scurt – dvs. susțineți că la Coana Justițica de la Românica nu știe stânga ce face dreapta! Mai mult – susțineți că asta este normal, că este în regulă! Este la fel de normal și de în regulă ca și alegerea unui pușcăriaș cu două condamnări la activ în funcția de primar al Râmnicului, nu-i așa? Păi bine mister John, când pușcăriașul și-a depus candiadtura, doar n-o fi făcut-o în fața femeii de serviciu de la mine de la bloc, de altfel o femeie foarte harnică și pe care eu o respect, ci – în fața unui judecâtor! Și atunci, mocofanul acela de judecâtor nu a văzut că dosarul lui nu este în regulă și că nu-i poate valida participarea la competiția electorală? Susțineți că înscrierea candidaturii nu are nicio legătură cu validarea ca primar? Susțineți o tâmpenie, o mare tâmpenie! Așadar, după mintea dvs., eu pot să omor un om cu cuțitul pe stradă, să-mi șterg ciuțitul de sânge pe pantaloni și apoi să mă duc liniștit să-mi depun candidatura la alegerea în funcția de primar, iar judecătorul să mi-o admită fără să clipească, deși vede bine că pantalonii mei sunt murdari de sânge! Cât de idiot trebuie să fie un astfel de judecător? Ete-atât de idiot! Sau absolvent de Spiru Haret ori Constantin Brâncoveanu! Sau cumva sunteți în slujba Coanei menționate și v-ați simțit lezat?

    
 3. Adelin Tanasescu

  Numai in Hackerville un cetatean condamnat pentru fapte de coruptie poate iesi primar. La ce sa te astepti de la cocalarii cu mercedesuri si bmw-uri dar cu doua clase ca trenul?!!?
  Luati-l pe Gutau si spalati-va cu el pe cap. IDIOTILOR.

   
  • Marian Pătrașcu

   Da, dar zoaiele or să cadă și-n capul dvs., și în capul meu și al altora care mai avem o urmă de moralitate și de cinste. Și de ce? Paradoxal – dar tocmai fiindcă suntem cinstiți și morali, iar pentru lichele și secături astea sunt mari defecte!

    
 4. traian

  pai si verificarea dreptului de a candida nu ar fi trebuit sa genereze si verificarea dreptului de a exercita o functie publica? Pentru ca doar la o functie publica ar fi candidat. A, stai ca am uitat, suntem in romania – patria birocratiei cu 12 institutii care trebuie sa ia 12 hotarari asupra unui singur lucru de fapt.

   
  • Marian Pătrașcu

   Desigur, dar vedeți ce-mi răspunde John, mister John sau, mai știi – Lordul John!

    

Leave a Response