|joi, septembrie 28, 2023
 • Follow Us!

BOMBĂ! Întâlnire de taină a judecătorului Bogdan Mateescu cu politruci liberali! 

jud_Bogdan_Mateescu

Soarta fostului primar Mircia Gutău pare definitiv pecetluită!!! Sâmbătă la prânz, la restaurantul Silva din Băile Govora a avut loc o nouă rundă de „negocieri” a, ceea ce pare,  coaliţiei liberale anti-Gutău, coaliţie născută din răzbunarea deputatului Buican pentru că fostul edil-şef al Râmnicului a încheiat alianţa PER-PSD la Consiliul Judeţean şi Consiliul Local. Discuţiile au avut loc timp de două ore într-un separeu al restaurantului, după ceremonia de învestitură a primarului PNL Mihai Mateescu. Personajele principale care au participat au fost următoarele: prefectul Radu Renga, judecătorul Bogdan Mateescu (cel care îl vrea „îngropat politic” pe Mircia Gutău), primarul din Govora, Mihai Mateescu, şi Grigore Ciauşescu, şeful Jandarmeriei Vâlcea. După negocierile-maraton şi după câteva şpriţuri, primarul din Govora, împreună cu fiul său (Bogdan Mateescu) şi şeful Jandarmeriei s-au încins într-un original concurs… de tir cu arcul.
primar-mateescu-govora

 

4 Responses to BOMBĂ! Întâlnire de taină a judecătorului Bogdan Mateescu cu politruci liberali!

 1. Pingback: BOMBĂ! Întâlnire de taină a judecătorului Bogdan Mateescu cu politruci liberali! – Stiri Online 24

 2. Aurelian

  Am fost prezent si la depunerea juramantului si la intalnirea de la Silva. Sunt niste fabulatii tendentioase, cu tenta de atac la persoana. Dl. Renga a plecat direct de la Primarie, dl. Nadolu nici nu a fost prezent. Am stat in sala cu totii si dupa nicio ora, am plecat impreuna.. Nici urma de „intalnire” secreta. Asemenea stiri ar trebui verficate. Profesionalismul lasa de dorit.

   
 3. Marian Pătrașcu

  Și dacă nu-i trăda pe liberali, ar fi fost validat? Atunci, ce mi-e PSD, ce mi-e PNL, dacă s-au aliat cu un pușcăriaș? Cred că sunt două troace (nu trocuri – care îseamnă cu totul altceva – atenție cei care-mi căutați nod în papură,n-o să vă dau satsfacția de a mă acuza că sunt agramat!), doar lăturile au culori diferite!
  ȚARĂ DE LICHELE, ȚARĂ DE SECĂTURI, ONOARE EXCEPȚIILOR, MULTN PREA PUȚINE ÎNSĂ PENTRU A SCHIMBA CEVA!

   
 4. Marian Pătrașcu

  Desigur, corect „…satisfacția…” și „…MULT PREA…”!

   

Leave a Response