|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Cristian Buican a demisionat din funcția de președinte al PNL Vâlcea! Bâzâc, Stănculescu, Popescu și Andreianu i-au urmat exemplul! 

cristian-buican-wide

buican-bulacu

Președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, a făcut un gest de onoare și la ultima ședință de conducere a organizației județene și-a depus demisia. Buican și-a recunoscut înfrângerea în elegerile parlamentare și a declarat că lasă locul liber unui alt liberal pentru a coordona reconstrucția organizației județene. Pentru gestul său Buican a fost aplaudat la scenă deschisă de toți colegii prezenți la ședință. Buican a mai adăgat că în ultimele zile a fost ros de remușcări profunde pentru că a pierdut la modul dezastruos alegerile parlamentare. De asemnea, în aceeași ședință, și-au anunțat demisiile din toate funcțiile deținute în partid și următorii: Ion Bâzâc, Victor Stănculescu, Victor Popescu și Mihaela Andreianu PNL Vâlcea are șansa acum să renască asemenea Păsării Phoenix! Felicitări Buican! Le-ai face bine așa liberalilor și… vâlcenilor!

Agenția LOL

One Response to Cristian Buican a demisionat din funcția de președinte al PNL Vâlcea! Bâzâc, Stănculescu, Popescu și Andreianu i-au urmat exemplul!

  1. ASTIA SUNT LIBERALI ???!!!???

    „NISTE RAI SI NISTE FAMENI” …

     

Leave a Response