|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Acţiune social caritabilă a Ligii Femeilor Creştin Ortodoxe din Arhiepiscopia Râmnicului 

actiune-liga-femeilor-ortodoxe

 

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, în Sala Iosif Episcopul a Centrului Cultural Sfântul Calinic de la Cernica al Arhiepiscopiei Râmnicului, marti, 20 decembrie 2016, Liga Femeilor Creştin Ortodoxe din Vâlcea a organizat o amplă acţiune social-caritabilă în cadrul căreia au oferit ajutoare constând în alimente, îmbrăcăminte, încălţăminte, dulciuri şi jucării la peste 250 de familii defavorizate din judetul Vâlcea.

Acţiunea a fost organizată de membrele voluntare ale Asociaţiei în colaborare cu Colegiul Energetic din Râmnicu Vâlcea prin implicarea doamnei profesoare Veronica Belgun sub atenta coordonare a Părintelui director Mihaiţă Constantin Simion şi a numeroşi oameni cu suflet mare din urbea Râmnicului.

Taina Naşterii Domnului a fost vestită de Corul Seminarului Teologic „Sfântul Nicolae” din Râmnicu Vâlcea coordonat de Arh. Dumitru Codruţ Scurtu și de un grup de colindători de la Şcoala Gimnazială Colonie Nuci, coordonat de doamnele profesor Diana Truică, Miroiu Mihaela, Manolache Andreea, Croitoru Andreea în frunte cu domnul director Constantin Mihăescu.

 

Leave a Response