|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

ÎN ATENȚIA PRIMARILOR VÂLCENI! Firma editoare a ZIARULUI DE VÂLCEA, înregistrată în SEAP, este SC VILA PRESS SRL! 

ZIARUL DE VALCEA
 
ÎN ATENTIA PRIMARILOR VALCENI! Firma editoare a ZIARULUI DE VÂLCEA, înregistrată în SEAP (Sistemul Electronic de Achiziții Publice), este SC VILA PRESS SRL! APELAȚI CU ÎNCREDERE LA NOI pentru servicii de publicitate, publicare anunturi: concursuri, mediu, achizitii, vanzari; data sedintelor Consiliului Local si ordinea de zi, activitatea echipelor sportive din localitate – program si rezultate, strategii de dezvoltare a localitatii, alte evenimente culturale și sportive; concesiuni, angajari, mesaje de sarbatori, promovare proiecte, buletine informative etc.
Ziarul de Vâlcea este marca înregistrata la OSIM, firma editoare are certificarile necesare activitatii de editare ziare, detine autorizatii si dotari specifice activitatii de editare ziare. Suntem un ziar de tradiție al județului Vâlcea, de 12 ani pe piața publicistică! O echipă de ziariști profesioniști vă prezintă zilnic cele mai importante informații din Vâlcea și de la nivel național!
Ziarul de Vâlcea apare în format print de două ori pe săptămână, lunea și joia, este distribuit în tot județul Vâlcea, având cel mai mare tiraj din zonă!
Menționăm că aceste anunțuri vor fi publicate atât în publicația BISĂPTĂMÂNALĂ – ZIARUL DE VÂLCEA, în publicația bilunară de anunțuri OFERTA VÂLCEANĂ, cât și pe site-ul www.ziaruldevalcea.ro, cu mii de vizitatori unici din județul Vâlcea în fiecare zi.
Firma noastra SC Vila Press SRL s-a situat pe primul loc in anul 2016, in topul realizat de Camera de Comert si Industrie Valcea, la sectiunea – activitati de tiparire a ziarelor.
Va mulțumim anticipat pentru că ați ales să colaborați cu noi!
Tiberiu Pîrnău
Director – Ziarul de Vâlcea

Leave a Response