|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Tragedie de Crăciun: accident mortal în Vâlcea! Un tânăr de 18 ani a decedat 

accident-mortal-in-Valcea

Un tânăr de 18 ani a murit, iar alți trei cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani se zbat între viață și moarte în urma unui accient mortal în Vâlcea, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Un tânăr de 18 ani a murit în urma unui grav accident rutier provocat de șoferul unei mașini cu volan pe dreapta, înmatriculată în Anglia. Un alt tânăr de 19 ani, aflat la volanul mașinii înmatriculate în Marea Britanie, a circulat cu viteză excesivă, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului.

Astfel, autoturismul a lovit un pom, notează voceavalcii.ro, și apoi un stâlp de iluminat public.

În urma impactului, un tânăr de 18 ani, aflat pe scaunul din stânga-față, a murit pe loc, în timp ce șoferul și alte două persoane, respectiv o adolescentă de 17 ani și un tânăr de 19 ani, au ajuns de urgență la spital.

2 Responses to Tragedie de Crăciun: accident mortal în Vâlcea! Un tânăr de 18 ani a decedat

  1. Pingback: Tragedie de Crăciun: accident mortal în Vâlcea! Un tânăr de 18 ani a decedat – Stiri Online 24

  2. Mihalcea

    Strada Mihai Viteazu,a ajuns pista de curse ptr.masini,din pacate,vitezomanii apasa pedala de acceleratie,fara sa se gandeasca la consecinte…politia rutiera sper sa ia masuri,sa monteze limitatoare de viteza si sa traseze locuri de parcare pe partea stanga a carosabilului,masinile vor circula numai pe partea dreapta,fara sa mai poata atinge viteza ca pe autostrada,peste 100 km/ora…pacat ca s-a stins o viata,pacat ca alte doua vieti se zbat sa supravietuiasca,iar parintii lor,au sufletele sfasaiate de lacrimi si durere…

     

Leave a Response