|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Pieton aflat pe trotuar, accidentat de un șofer beat 

pieton-trotuar

La data de 24 decembrie a.c., Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată cu privire la faptul că, în jurul orei 20.00, conducătorul unui autoturism, înmatriculat în Bulgaria a acroşat cu uşa stânga faţă un pieton care se afla pe trotuar, aşteptând să traverseze strada Calea lui Traian, din zona centrală a municipiului Râmnicu Vâlcea.

Conducătorul auto a plecat de la faţa locului fără încuviinţarea poliţiştilor, iar în urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a lui B.I.B, de 30 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, diagnosticat cu „contuzie genunchi stâng”.

În aceeaşi zi, poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea l-au depistat pe conducătorul auto în cauză, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea. Este vorba de M.C.A., de 34 de ani, din comuna Bujoreni, posesor al permisului de conducere categoria B, din anul 2001.  Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, persoana în cauză a fost condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţistului care efectuează cercetarea locului faptei.

Leave a Response