|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Ce intrebare credeti ca va pune Iohannis la Referendum? 

klaus_iohannis_discurs_parlament_27790700

Sondaj referendum Iohannis. Oamenii resping în procent covârșitor demersul președintelui

În urma unui sondaj DCNews la care au răspuns peste 23 000 de persoane, un procent covârșitor respinge demersul președintelui Klaus Iohannis. 

 

La întrebarea „Cum votați la referendumul propus de președintele Klaus Iohannis?”, 75,68% dintre respondenți au răspuns că vor vota NU, iar 24,31 % spun că vor vota DA.

(w460)

Cititorii resping în mod clar demersul președintelui Iohannis. Oamenii nu sunt convinși de necesitatea unui demers care presupune un efort financiar din bugetul statului și care nu ar avea o finalitate clară.

Rezultatul covârșitor al sondajului este totodată și o palmă pentru Parlament care a votat în unanimitate pentru referendum, deși aleșii nu cunoșteau întrebarea. Votul parlamentarilor a fost dat în unanimitate, fără să fie cunoscut un aspect esențial al demersului. (dcmews.ro)

One Response to Ce intrebare credeti ca va pune Iohannis la Referendum?

  1. dan

    Daca mai vrei o piedica tarii pe care te-ai asezat sa fi presedinte, mai cheltuieste bani si pe gaselnita asta, ca si asa nu mai avem. Mor oameni in spitale, se dau spagii la medici pentru a se salva si ne „arde” de referendum, fara sa stim ce vrem de la acesta ! Mai gandim si noi putin ? Chiar lent, ardeleneste, mai gandim ???

     

Leave a Response