|joi, aprilie 25, 2024
  • Follow Us!

Întrebări de bun simț pentru Bogdan Popescu, viitor președinte al PNL Râmnicu Vâlcea. Răspundeți și vă întindem covorul roșu! 

bogdan-popescu-pnl

Baronașul cioban palid de la PNL Vâlcea intenționează să-și promoveze un yesmen în funcția de președinte al PNL Râmnicu Vâlcea. Este vorba despre Bogdan Popescu, fost așa-zis jurnalist. Bun, felicitări! Dar poate că, în spiritul corectitudinii și transparenței, domnul Popescu le va explica membrilor PNL Râmnicu Vâlcea cum i-au apărut în cont peste 200.000 euro?! Ce magie politico-jurnalistică a realizat? Care a fost legătura lui cu penalul Gicu Deaconeasa? În ce condiții a intrat în posesia unui teren lângă pârtia de ski de pe Transalpina?! Să le ofere răspunsuri colegilor de partid, dar și vâlcenilor, la aceste întrebări și îi vom întinde covoul roșu, la intrarea în sediul PNL. A, uitasem, și încă o întrebare: domnule Popescu, cum a fost finalizată cercetarea penală în dosarul de la Curtea de Apel Pitești, dosar în care erați cercetat? Așteptăm răspunsuri. Poate într-o conferință de presă.

 

One Response to Întrebări de bun simț pentru Bogdan Popescu, viitor președinte al PNL Râmnicu Vâlcea. Răspundeți și vă întindem covorul roșu!

  1. Pingback: Întrebări de bun simț pentru Bogdan Popescu, viitor președinte al PNL Râmnicu Vâlcea. Răspundeți și vă întindem covorul roșu! – Stiri Online 24

Leave a Response