|luni, februarie 6, 2023
 • Follow Us!

Constructorii Dumitrescu si Mondosoft, trimisi la plimbare de primarul Mircia Gutau 

f_350_200_16777215_00_images__2017_mircia-gutau

Cu prilejul discuţiilor din cadrul şedinţei ordinare a Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, desfăşurată săptămâna trecută, primarul Mircia Gutău a precizat că mulţi constructori care ridică blocuri sau alte locuinţe colective în oraş nu respectă lăţimea minimă a drumurilor de acces de 6 metri pentru ca maşinile locatarilor să poată circula în ambele sensuri. Tocmai de aceea a cerut scoaterea de pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local a două documentaţii de urbanism care prevedeau construirea de drumuri de acces de numai 3 (trei) metri lăţime. Este vorba de documentaţia de urbanism Plan Urbanistic Zonal şi RLU „Amplasare locuinţe colective D+P+5-6E – parţial penthouse şi spaţii libere la parter – bdul Dem Rădulescu nr. 41”, investitor Dumitrescu Constantin, precum şi de documentaţia de urbanism Plan Urbanistic Zonal şi RLU „Construire locuinţe 4 locuinţe individuale P+M – strada Ostroveni nr. 37”, investitor SC Mondosoft Astech SRL.

2 Responses to Constructorii Dumitrescu si Mondosoft, trimisi la plimbare de primarul Mircia Gutau

 1. KIIRIKIMIKI

  mai nenicule dar firma aia din centru,mai exact cei care construiesc pe locul fostelor fantani cum au luat autorizatii? si poate ne veti povesti peste ceva timp cand vor incepe constructia si vor obtura tot centrul?…cate locuri de parcare va face constructorul…si mai ales unde?…nu va mai satura pamintul…o mai fii vreun loc liber in orasul asta pe care sa nu il fi luat vreunul din gasca baietilor destepti?!

   
 2. Stancu Gheorghe

  Aici nu este vorba numai de circulația mașinilor locatarilor pe ambele sensuri, ci se pune și problema gravă a încălcării prevederilor privind posibilitatea de acces rapid a mașinilor și utilajelor de intervenții – Pompieri, SMURD, Ambulanță etc.
  Întrebarea care se pune și care trebuie să capete răspuns imediat este cine și de ce a dat autorizație de construire cu încălcarea grosolană – condamnabilă, a acestor prevederi legale?!

   

Leave a Response