|luni, februarie 6, 2023
 • Follow Us!

Senatorul Matei, jignit de un ipochimen ramas fara bani de… coniac Hennessy 

bogdan_matei_proiect_1

Aflat sub influenţa băuturilor „răcoritoare”, la dezbaterea publică privind viitorul Liceului Tehnologic Oltchim, un „mare” patron de cotidian local a făcut scandal şi i-a jignit fără motiv pe senatorul Bogdan Matei şi pe primarul Mircia Gutău. Dând dovadă de diplomaţie, senatorul şi primarul l-au lăsat să vorbescă în continuare, până când edilul-şef Gutău i-a atras atenţia „ziaristului” că a deviat de la subiectul dezbaterii publice. În context, putem aminti aici doar faptul că respectivul patron de ziar s-a arătat tare nostalgic de perioada „de glorie” a societăţii Oltchim, atunci când împărat era Constantin Roibu, şi când acesta primea de la stat sute de milioane de euro pentru Combinatul Chimic şi din care împărţea un „mizilic” de peste 100.000 euro pe an pentru un consumator fervent de coniac Hennessy de prin barurile din Vâlcea!

One Response to Senatorul Matei, jignit de un ipochimen ramas fara bani de… coniac Hennessy

 1. Laurian C.

  Cred ca profesorul senator nu ar trebui sa se simta jignit de nimic. Valcenii trebuie sa se simta jigniti de prestatia dumnealui din Parlament.
  Profesor de sport , corect. Dar nu le are cu sportul mintii. Inca mai mediteaza , fiin la inceput , dupa cum marturiseste.
  Cind se va acomoda , va constata ca s-a terminat mandatul.
  Ziua trece , leafa merge , ei cu drag parlamenteaza.
  Cu asemenea exemplare , pacat de romani.

   

Leave a Response