|miercuri, februarie 8, 2023
 • Follow Us!

INCREDIBIL!!! Penalul Darius Valcov a evaluat Guvernul Grindeanu! 

valcov-eliberat

LIVETEXT A inceput sedinta decisiva a PSD. Darius Valcov a citit raportul de evaluare critic la adresa guvernului. A vorbit si premierul Grindeanu

 

Liviu Dragnea la CEX
Liviu Dragnea la CEX
Foto: Hotnews
La Palatul Parlamentului incepe in aceste momente sedinta Comitetului Executiv al PSD, unde se va discuta soarta guvernului Grindeanu. La Palatul Parlamentului au ajuns deja premierul Sorin Grindeanu si presedintele partidului, Liviu Dragnea.

Dragnea a declarat chiar inainte de sedinta ca guvernul Grindeanu are 60% dintre promisiunile din programul de guvernare sunt neindeplinite, altele fiind indeplinite doar partial.

18.27: ALDE ar fi votat retragerea sprijinului politic pentru premierul Sorin Grindeanu – surse. Ministrii ALDE ar urma sa-si dea demisia maine la guvern, in ideea ca vor fi numiti in viitorul guvern

18.27: ALDE ar fi votat retragerea sprijinului politic pentru premierul Sorin Grindeanu – surse

18.20: Darius Valcov a terminat de citit raportul de evaluare. A inceput sa vorbeasca premierul Grindeanu

18.13: ALDE a decis, in sedinta de miercuri, retragerea sprijinului politic acordat premierului Sorin Grindeanu, au declarat surse politice pentru News.ro. Daca Grindeanu refuza sa plece, ministrii ALDE sunt dispusi sa demisioneze.

17.55: Raportul de evaluare este citit in sala de catre Darius Valcov, fostul ministru de Finante, care a lucrat la programul de guvernare.

17.48: Cei mai multi dintre ministrii PSD au anuntat in sedinta ca vor demisiona la cererea partidului. Exceptii: Augustin Jianu (Comunicatii) si Ionut Vulpescu (Cultura)

17:00 RTV a publicat raportul de evaluare a ministrilor PSD, cu putin inainte de ora 16.

16: 15 Liviu Dragnea: 60% din masurile angajate in programul de guvernare, neindeplinite, procent serios de masuri indeplinite partial

Seful PSD, Liviu Dragnea, a declarat inainte de a intra in sala in care are loc sedinta conducerii social-democratilor ca 60% din masurile angajate prin programul de guvernare nu au fost indeplinite, la care se adauga un „procent serios de masuri indeplinite partial”.

Acesta a precizat ca sedinta Comitetului Executiv National va analiza raportul de evaluare a aplicarii programelor de guvernare, iar „deciziile se vor lua democratic si vor fi facute publice”.

Dragnea a mentionat ca raportul de evaluare va fi facut public.

De asemenea, in urma deciziei vor fi luate si „masuri pentru a recupara rapid aceste intarzieri”.

Liviu Dragnea a sustinut din nou ca nu a cerut „demisia nimanui” dar a recunoscut ca „suntem intr-o situatie nu foarte confortabila dar nici nu putem lasa ca lucrurile sa evolueze ca pana acum”.

de I.R.     HotNews.ro
Miercuri, 14 iunie 2017, 16:08 Actualitate | Politic

One Response to INCREDIBIL!!! Penalul Darius Valcov a evaluat Guvernul Grindeanu!

 1. Cecile C.

  Numai in Romania , tara mea , se poate intimpla asa ceva , ca un penal sa dea note de trecere unor ministri.
  Domnilor ALDE cu atitea fete si livache , v-a lovit soarele in moalele capului?
  V-ati facut de cacao cu destabilizarea tarii si ii dati apa la moara presedintelui aerian sa aiba din nou guvernul meu , dupa ce in America a avut si ,tara mea.
  Acesti doi penibili conducatori de partid fac un mare rau tuturor si cred ca , in viitor merita sa fie sanctionati de votanti. Sau imbuibat , le-au crescut gusile si au inceput sa o ia razna. Faceti baieti o cura de slabire poate se duce si stratul de grasime de pe creier si va reveniti.
  Sunteti penibili si nu inteleg cum de va mai suporta pamintul. Sfirsitul este aproape pentru voi , santajabililor. Da . Santajabililor , ca , daca erati imaculati nu faceati asemenea jocuri murdare si parsive.

   

Leave a Response