|luni, octombrie 25, 2021
  • Follow Us!

Romeo Iliescu, cel mai serios investitor imobiliar din județul Vâlcea 

21078794_502926993395738_2463977607180855840_n

Omul de afaceri Romeo Iliescu  este cel mai serios investitor imobiliar din judeţul Vâlcea. De fiecare dată a reușit să-și convingă cumpărătorii folosindu-se nu de multe cuvinte, ci doar de argumente palpabile. Sute de clienţi au fost mulţumiţi de calitatea construcțiilor realizate de Romeo Iliescu de-a lungul anilor.

Dezvoltatorul imobiliar Romeo Iliescu doreşte să-i ofere fiecărui client cât mai mult confort, calitate și siguranță! Omul de afaceri dispune de capital suficient, construind imobilele cu propriile fonduri. Știm cu toții, o societate care dezvoltă un ansamblu imobilar cu fonduri împrumutate de la bănci riscă să se blocheze financiar și să nu finalizeze proiectul, însă un dezvoltator care dispune de fonduri proprii necesare construcției elimină din start orice tip de risc. Dezvoltatorul și-a onorat întotdeauna contractele!

În cazul în care veți dori o locuinţă de calitate puteţi apela cu încredere la Romeo Iliescu (www.apartamente-valcea.ro), un om de afaceri de bună credinţă. Apartamentul dumneavoastră va beneficia de dotări și finisaje lucrate îngrijit, din materiale de înaltă calitate. Proiectarea și realizarea edificiilor sunt executate conform standardelor europene, în vederea obţinerii unui confort cât mai sporit de locuire. Toate proiectele, atât cele anterioare cât și cele din prezent, au fost predate la standarde de calitate și siguranță prevăzute atât de legislația românească, cât și cea europeană.

Descriere

OFERTA UNICA – Un ansamblu rezidential cu locuinte gandite astfel incat sa se adapteze nevoilor oricarei persoane datorita compartimentarilor diverse care se bucura de finisaje atent executate, sunt proiectate intr-o maniera rationala si echilibrata pentru a crea spatii ample si luminoase. In ansamblul rezidential, este redata atmosfera specifica unei locuinte unifamiliale, in interiorul unui apartament modern. Am incercat ca pretul de achizitie sa fie accesibil unei categorii cat mai larga de clienti. Fiecare apartament a fost conceput pornind de la ideea de a utiliza spatiul intr-un mod cat mai optim.

Arhitectura ansamblului rezidential este in stil modern si occidental.

Mai multe informatii aici: http://apartamente-valcea.ro/

Leave a Response