|marți, aprilie 16, 2024
  • Follow Us!

Judecatorul Mateescu de la CSM, implicat in tot felul de magarii… 

Judecatorul-Bogdan-Mihai-Mateescu-reportaj-Avocaturacom-foto-interior-3

Din cei sase inspectori insarcinati sa realizeze controlul de fond la DNA, trei au defectat si au pactizat cu DNA. Una a avut sotul angajat la DNA, una a avut sotul arestat si a fost ea insasi procuroare la DNA, iar sefa lor, vestita Elena Radescu, a lucrat la randul ei in DNA. Niciuna nu a inteles sa se abtina. Una dintre ele, Focica, n-a fost de la inceput asa, dar sunt semnale ca anumite presiuni au indoit-o. Si acum, cireasa de pe tort: ce legatura exista intre initiatorul operatiunii de mazilire a sefilor Inspectiei – judecatorul; Bogdan Mateescu din CSM-, si inspectoarea Elena Radescu? Pai, Elena Radescu este nascuta comuna Popesti-Valcea, fiind consateana cu Mihai Mateescu, tatal judecatorului Mateescu, cei doi fiind buni prieteni si de varste apropiate. Si acum atentie, pe pagina sa de Facebook, judecatorul Bogdan Mateescu este prieten cu mediatorul Bebe Radescu, nimeni altul decat fratele procuroarei Elena Radescu (vezi foto). Ce vreti mai mult? – scrie lumeajustitiei.ro

One Response to Judecatorul Mateescu de la CSM, implicat in tot felul de magarii…

  1. Nicolae Murarusi

    In toamna, anului 2013, pe pagina sa de Facebook, pe atunci proaspat uns , Presedinte al Judecatoriei Valcea, Bogdan Matescu posta:'”Sunt cetateni ai localitatii Baile Govora, care nu au creier sa treaca de pe un trotuar pe celalat”
    Indignat, i-am rspuns: „Domnule Presedinte al Judecatoriei Valcea, acesti oameni fara creier , l-au facut pe tata-l dv. primar! Tot acesti oameni , fara creier, il mentin in functie” Im asum ce am scris, postat. Nu sunt singurul care a citit, am dat mai departe , numai ca el, si-a sters postarea.

     

Leave a Response