|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Arme de vânătoare ridicate de la două persoane care ar fi împuşcat un câine 

pusca

Polițiștii Poliției stațiunii Voineasa și Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au ridicat două arme de vânătoare și au înregistrat un dosar penal, după ce doi vănători ar fi împușcat un câine.

Potrivit unui comunicat al IPJ Vâlcea transmis presei astăzi, polițiștii au fost sesizați în data de 2 decembrie, de o femeie cu privire la faptul că, în timp ce se afla la plimbare împreună cu alte persoane şi cei doi câini ai ei, pe un drum forestier din Voineasa, au auzit un zgomot puternic de împuşcătură şi la scurt timp s-au intersectat cu un autovehicul de teren în care a observat că se aflau doi bărbați, îmbracați în haine de vânătoare.

La aproximativ 20 metri, după o curbă, au găsit împuşcat unul din cei doi câini care-i însoţeau, ulterior câinele murind.

Polițiștii s-au mobilizat și au depistat autovehiculul semnalat, în care se aflau doi bărbați de 51 și 62 de ani, din Voineasa, asupra cărora au fost găsite două arme letale de vânătoare, respectivii pretinzând că se întorceau de la o partidă de vânătoare organizată legal conform autorizaţiei prezentate în acest sens.
S-a constatat în urma verificărilor că ambele persoane sunt deţinătoare legal de arme letale şi muniţie aferentă.

Polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, cele două arme de vânătoare găsite asupra celor doi bărbați.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, pentru stabilirea cu exactitate a celor întâmplate.

One Response to Arme de vânătoare ridicate de la două persoane care ar fi împuşcat un câine

  1. Pingback: Arme de vânătoare ridicate de la două persoane care ar fi împuşcat un câine StiriActuale.com | Stiri | Stiri Actuale | Arme de vânătoare ridicate de la două persoane care ar fi împuşcat un câine StiriActuale.com

Leave a Response