|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Politistii, alaturi de valceni de SARBATORI! 

campanie-politisti--740x360

 

În perioada 30 decembrie a.c.-02 ianuarie a.c., polițiștii vor fi la datorie, ca de obicei, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice și pentru reducerea riscului rutier.

Astfel, pe raza întregului județ vor acționa zilnic, în medie, 110 polițiști de ordine publică, 37 de poliție rutieră, 13 polițiști de investigații criminale, 8 din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale și 12 polițiști ai altor structuri.

Se va urmări fluidizarea traficului rutier, prevenirea evenimentelor rutiere și asigurarea unui climat de ordine publică.

În acest sens, recomandăm șoferilor să adapteze viteza de deplasare la condițiile meteo-rutiere și să-și planifice din timp traseul în cazul în care pleacă din localitatea de domiciliu în această perioada.

Folosiţi corespunzător sistemul de iluminare-semnalizare, cât şi cel de climatizare si dezaburire, pentru a vedea si a putea fi văzuţi in trafic!

Păstraţi în mers o distanţă suficientă pentru a putea opri in condiţii de siguranţa atunci când se impune!

De asemenea, vă recomandăm să verificați periodic acumulatorul autovehicului și să va asigurați că acesta este dotat cu pneuri corespunzătoare.

 

 

 

 

Leave a Response