|miercuri, decembrie 8, 2021
 • Follow Us!

De ce voteaza consilierii judeteni PNL impotriva culturii valcene?! 

f_350_200_16777215_00_images_banner1_buican_lauda_tariceanu_1

“În şedinţa de Consiliul Judeţean de miercuri, 31 ianuarie a.c., Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, le-a solicitat consilierilor judeţeni să aprobe darea în administrarea Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea, a unor spaţii care aparţin domeniului public al judeţului Vâlcea, situate în municipiul Râmnicu Vâlcea, în clădirea fostului Centru Militar. Deşi măsura propusă era benefică desfăşurării activităţii instituţiei noastre, în condiţii optime, consilierii PNL s-au opus acestei propuneri şi au votat împotriva proiectului de hotărâre prin care Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea ar fi primit în administrare acele spaţii, cu atât mai mult cu cât pe data de 1 martie 2018 instituţia va aniversa 50 de ani de existenţă.
Atitudinea consilierilor PNL mă mâhneşte şi mă determină să cred că se opun îmbunătăţirii activităţii Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Vâlcea, instituţie în sprijinul căreia Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a venit mereu, însă, în majoritatea situaţiilor, s-a lovit de refuzul celor de la PNL, care au dat un vot negativ propunerilor sale.
Este păcat că la Vâlcea centrele pentru promovarea culturii tradiţionale şi ansamblurile folclorice nu sunt tratate ca în alte judeţe, unde instituţiile similare se bucură de aprecierea şi sprijinul autorităţilor, care le asigură finanţarea”, este postarea lui Alin Pavelescu, director, dar şi a echipei CJCPCT Vâlcea.

Foto: Cristian Buican, presedinte PNL Valcea, cel care uraste CULTURA judetului Valcea!

One Response to De ce voteaza consilierii judeteni PNL impotriva culturii valcene?!

 1. Laurian C.

  Nu mai mira pe nimeni ca aceste ipochimene batjocoresc tot ce ating. Daca ei sint ingalati atunci , asa sa fie toti.
  Uitati-va ce fac la nivel national alde organ menestrel , amanta pnl-ista careia ii este frica sa nu-i fure cineva laptele , latosul slinos , danca cel retardat , alta blonda de prin sibiu si cite alte desene animate. Asa fac si pe plan local alde jigodel cristinel abac , cracanel si alte loaze.
  Cred ca la urmatoarele alegeri se va alege praful de micii catei , care nu sint in stare de nimic , numai sa muste pe unul si altul din partea din spate.
  La groapa de gunoi cu ei pentru ca atunci cind au fost la ciolan au facut numai nefacute.
  Abacel aritmeticinel , vai de el. Apa de ploaie. Ca majoritatea mafiei galben portocalii basiste nenorocite. Frica pe ei deoarece „beciul domnesc” ii asteapta.

   

Leave a Response