|luni, decembrie 6, 2021
  • Follow Us!

Remus Borza, noul vicepreşedinte CNMR pentru strategii şi dezvoltare organizaţională 

borza.s8bmr6xowj-678x381

Coaliția Națională pentru Modernizarea României anunţă numirea în funcția de Vicepreședinte CNMR în sectorul pentru Strategii și Dezvoltare Organizațională a domnului Remus Borza.

Interesul acordat către respectarea Constituției, actele legislative și aportul lor asupra statului român, toată experiența domnul Remus Borza, va aduce un plus în ceea ce privește Coaliția, prin întărirea structurii administrative și demararea unor inițiative cu temei legal în ceea ce privește apărarea intereselor țării și a poporului român în fața nedreptăților, la construirea de Strategii de Dezvoltare Instituțională pentru CNMR dar și de strategii și planuri de acțiune în domenii precum: energie, economie, mediul de afaceri, etc.

“Prin alăturarea lui Remus Borza, CNMR își întărește capacitatea de a crea politici publice coerente și bazate pe expertiză în domenii precum energie, economie, fiscalitate dar și crearea de strategii de dezvoltare instituțională a CNMR. Experiența și expertiza domnului Borza sunt un avantaj în protejarea resurselor naturale ale României”, a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.

sursa: RomaniaTv.net

One Response to Remus Borza, noul vicepreşedinte CNMR pentru strategii şi dezvoltare organizaţională

  1. cetatean

    de acord cu domnul a. cumpanasu

     

Leave a Response