|sâmbătă, iulie 2, 2022
  • Follow Us!

Daruri de la Arhiepiscopia Ramnicului pentru beneficiarii Centrului de recuperare neuropsihiatrică nr. 2 Băbeni 

daruri

 

Protoieria Râmnicu-Vâlcea împreună cu reprezentanții Consiliului elavilor de la Seminarul Teologic „Sfântul Nicolae” și ai Centrului Catehetic al Parohiei Sfântul Ioan Botezătorul, au organizat în data de 8 martie o nouă activitate social-filantropică, prin vizitarea beneficiarilor Centrului de recuperare neuropsihiatrică nr. 2 Băbeni.

Beneficiarii centrului au primit produse de patiserie, flori, mărțișoare și felicitări.

„Am organizat această activitate din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, cu nădejdea că prin prezența noastră putem readuce zâmbetul și bucuria pe chipurile beneficiarilor. Întrucât mulți dintre ei nu mai au rude care să-i viziteze,  își așază nădejdea în ajutorul de tot felul ce ni-l poate da Maica Domnului și, de aceea, împreună ne-am rugat cântându-i: „Bucură-te purtătoare a toată dumnezeirea“, a precizat părintele protoiereu Nicolae Proteasa.

Vizitele părintelui împreună cu membrii grupului catehetic pe care îl coordonează au devenit o tradiție. Astfel, atât în perioada sărbătorilor cât și pe parcursul anului, beneficiarii primesc daruri și asistență religioasă.

 

Leave a Response