|vineri, martie 29, 2024
  • Follow Us!

Spectacolul „Colonelul și păsările” în PREMIERĂ la Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea 

28699118_722642047859878_3125454852324327127_o

Comunicat de presă                     

Miercuri, 21 martie 2018

 

Spectacolul „Colonelul și păsările” în PREMIERĂ la

Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea

 

În data de 23 martie 2018, Teatrul Municipal ARIEL din Râmnicu Vâlcea, sub patronajul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea, prezintă premiera „Colonelul și păsările”, de Hristo Boicev, regia Vlad Popescu. Premiera va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Râmnicu Vâlcea (adresa:  strada Tudor Vladimirescu 125, Râmnicu Vâlcea), de la ora 18:30, în prezența faimosului dramaturg bulgar.

Pentru prima dată montată pe scena teatrului vâlcean, piesa „Colonelul și păsările” este povestea unor nebuni ce plănuiesc să evadeze dintr-un institut de boli mintale izolat. Țelul insolitului grup este de a crea un mic detașament ONU și de a porni spre Strasbourg pentru a se alătura forțelor Națiunilor Unite. Spectacolul ilustrează dorința de a evada dintr-o realitate care te ține captiv, realitatea unei societăți care tinde să catalogheze, să încadreze în tipare clare, să transforme fiecare individ ca parte a unei mulțimi uniforme. Drama constă într-o prefacere și mai mare decât în a fi diferit, ea constă în ați însuși o mască, un alt eu pentru a te încadra într-un tipar. Grozav e că acea mască tot despre tine ajunge să vorbească, pentru că oricât te-ai strădui să fii altcineva, nu poți fi decât un alt fel de a fi tu.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Alin Păiuș, Mihaela Mihai, Camelia Constantin, Olimpia Deaconescu, Julliet Attoh, Georgiana Marin, Mădălina Floroaica, Anca Olteanu, Cătălina Sima Getsck; scenografie, decor și costume Irina Chirilă, asistent scenograf Mihaela Popescu, mișcarea scenică Lorette Enache, corepetitor Galina Nemțanu.

Rezervări se pot face la numărul de telefon 0741.287.911, iar biletele se pot achiziționa de la sediul Casei de Cultură a Sindicatelor Râmnicu Vâlcea (în intervalul orar 16:00-19:00).

 

 

Vă așteptăm cu drag!

Biletele se pot achiziționa de la Casa de Cultură a Sindicatelor în intervalul 16:00 – 19:00.

(B-dul Tineretului nr. 2A, Râmnicu Vâlcea)

Pentru mai multe detalii privind activitatea Teatrului Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea, urmăriți:

http://www.arieltheatre.ro

https://www.facebook.com/teatrul.ariel/

 

 

 

Leave a Response