|duminică, octombrie 2, 2022
  • Follow Us!

SC Apavil SA are un nou director: inginerul Gigi Predus 

20180331_142955-528x200

 

Societatea de distributie a apei din judetul Valcea, SC Apavil SA, are incepand cu data de 30 martie un nou director: inginerul Gigi Predus. Intr-un anunt al Comitetului de Nominalizare si Remunerare al acestei societati se mentioneaza:  In urma finalizarii procesului de selectie/recrutare pentru ocuparea postului de director general al societatii APAVIL SA Valcea, organizat cu respectarea prevederilor Ordonantei de urhenta a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, actualizata, si ale Hotararii de Guvern nr. 722/2016 pentru aprobarea Normelor metodologice se aplicare a unor prevederi din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, a fost admis inginerul Gigi Predus. Selectia s-a desfasurat in perioada ianuarie – martie 2018 si a fost realizata cu respectarea principiilor nediscriminarii, tratamentului egal si transparentei si cu luarea in considerare a specificului domeniului de activitate a intreprinderii publice.

Gigi Predus detine un CV foarte bogat din care reiese o experienţă indelungata în construcţii, dar si in domeniul specific SC Apavil SA. Ne exprimam speranta ca noul director va continua managementul de succes al predecesorului său, inginerul Cristian Jianu, in sensul restructurarii si modernizarii SC Apavil SA!

Tiberiu Pirnau

One Response to SC Apavil SA are un nou director: inginerul Gigi Predus

  1. Ursache Mihai

    Sesizare: Va fac cunoscut ca caminul de apa de la domiciliul meu este de doua saptamani plin cu apa si am facut cca 4 drumuri la apa vil Govora Bai sa remedieze situatia, si de fiecare data au dat din umeri si nu se prezinta nimeni sa o remedieze. Nu pot intra in iarna in aceasta situatie.Va rog sa luati masurile necesare. Ma numesc Ursache Mihai str. T. Vladimirescu 167A Baile Govora telefon 0756887702. In timp de iarna voi fi nevoit ca sa nu inghete tevile sa acopar cu pamant tot caminul!

     

Leave a Response