|sâmbătă, decembrie 10, 2022
  • Follow Us!

Reuşită de Champions League la 15 ani! Alicia Gogîrlă, fiica ”internaţionalei” Simona Gogîrlă, a înscris un gol de generic la un Turneu Semifinal 

gogirla-alicia-parinti-300x225

VIDEO | Reuşită de Champions League la 15 ani! Alicia Gogîrlă, fiica ”internaţionalei” Simona Gogîrlă, a înscris un gol de generic la un Turneu Semifinal

Handbalul feminin juvenil a intrat în febra fazelor finale ale sezonului 2017-2018, iar anumite priviri sunt îndreptate şi spre acest sector, unde activează sportive de mare viitor. Alicia Gogîrlă, fiica vicecampioanei mondiale Simona Gogîrlă, a ieşit în evidenţă la Turneul Semifinal de la Bacău, în cadrul căruia a reuşit un gol de generic.

Interul dreapta a aruncat direct în vinclu, de la vreo 11 metri, cu zid în faţă, în ultima secundă a primei reprize la jocul Chimia Rm. Vâlcea – CS United Galaţi (scor 29-24).

Alicia Gogîrlă (15 ani) reprezintă Chimia Rm. Vâlcea şi deţine deja un titlu la junioare III, cucerit în 2017. Interul dreapta a prins şi lotul de junioare, deşi are cu 2 ani mai puţin decât categoria de vârstă. Chimia Rm. Vâlcea s-a calificat deja la Turneul Final, după ce a obţinut deja 4 victorii din tot atâtea jocuri disputate. (prosport.ro)

Leave a Response