|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Decizie extremă! Damila Maciuca se retrage din campionat şi se desfiinţează, după ce Burleanu a ieşit preşedintele FRF 

munteanu1
 

Realegerea lui Răzvan Burleanu la şefia FRF duce la gesturi extreme. Damila Măciuca, locul 3 în Seria Vest a ligii a patra, a anunţat că se retrage din competiţie, iar echipa se va desfiinţa.

AJF Vâlcea, la care e afiliată Damila Măciuca, a votat cu Răzvan Burleanu la alegerile pentru şefia FRF. Asta nu înseamnă că cei din conducerea echipei din Valea Ciocanului şi-au asumat rezultatul. Dimpotrivă, preşedintele echipei a anunţat că vrea să tragă un semnal de alarmă şi a luat o măsură extremă – noteaza digisport.ro

Alegerea lui Burleanu la şefia FRF pentru al doilea mandat reprezintă soclul eternităţii unui sistem corupt, fără viitor în FRF.

Întrucât venirea lui Lupescu la conducerea FRF, o persoană cu o educaţie extraordinară, un caracter frumos, care ar fi putut schimba în bine destinul fotbalului românesc, nu s-a întâmplat, toţi membrii FC Damila Măciuca au decis astăzi, 20 aprilie 2018, suspendarea oricărei activităti sportive din cadrul Ligii 4, ca semn de respect şi solidaritate faţă de valorile adevărate ale fotbalului românesc, care au avut curajul să încerce schimbarea atât de necesară.

Micii noastre comunităţi din comuna Măciuca, judeţul Vâlcea îi va lipsi bucuria sportului, dar apreciem că societatea românească are nevoie de o atitudine activă pentru orice faptă care afectează viitorul nostru. Dragi suporteri FC Damila Măciuca, vă mulţumim pentru toată susţinerea voastră şi vă asigurăm că vom găsi noi forme de exprimare si prin alte ramuri ale sportului decât fotbal!„, a declarat președintele Damile Măciuca, Lucian Munteanu, potrivit liga2.ro.

De notat că, înainte de alegeri, Ion Crăciunescu a anunţat că pleacă din ţară dacă iese Burleanu. Ulterior, fostul mare arbitru şi-a nuanţat declaraţiile. În schimb, Gigi Becali, patronul FCSB, şi-a anunţat retragerea, temându-se de repercusiuni. În fapt, latifundiarul oricum nu ocupa vreun post în organigrama echipei, el conducând din umbră vicecampioana.

Retragerea echipei din campionat este cu atât mai surprinzătoare cu cât Damila era în lupta pentru promovare, fiind în cărţi pentru a obţine un loc de baraj.

Leave a Response