|joi, martie 28, 2024
  • Follow Us!

Ce au păţit doi tineri implicaţi în curse ilegale de maşini pe Bulevardul Dem Radulescu din Râmnicu Vâlcea 

646x404

Curse ilegale de maşini în Râmnicu Vâlcea

O cursă de maşini ilegală a fost filmată pe un bulevard din Râmnicu Vâlcea. Nu este o premieră pentru oraşul de pe Olt, de ani de zile autorităţile se luptă cu acest fenomen. Cursa a avut loc pe un bulevard monitorizat video.

Cei doi şoferi teribilişti implicaţi în cursa ilegală din noaptea trecută au fost identificaţi, anunţă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea. După cum am anticipat, cei doi – un tânăr în vârstă de 23 de ani şi o domnişoară de 25 de ani – s-au ales cu dosare penale.

-Ştirea iniţială –  De ani de zile se vorbeşte despre curse ilegale de maşini, o realitate a vremurilor noastre mai ales în zonele care permit acest gen de întrecere.

Râmnicu Vâlcea nu face excepţie de la regulă, mai ales de când s-a construit un bulevard într-o zonă mărginaşă a oraşului, unde se construieşte într-un ritm alert în ultimii ani, deci nu este izolată şi are rang rezidenţial.   Din cauza curselor ilegale de maşini zona a fost monitorizată video, dar asta nu-i împiedică pe tineri să se aventureze noaptea pe bulevardul Dem Rădulescu.    Unii nu ştiu de camerele de luat vederi, altora pur şi simplu nu le pasă.   Nu le pasă nici de sancţiunile pe care le riscă, cum s-a întâmplat azi noapte, 8/9 mai.    Deşi filmarea postată de Gazeta Vâlceană pe YouTube este destul de scurtă, din ea se vede clar că bulevardul este circulat, cel puţin pe celălalt sens de mers, dar şi numerele de înmatriculare ale teribiliştilor – o maşină înmatriculată în Vâlcea şi alta în Maramureş.   În urmă cu doi, prefectul de la acea vreme solicita măsuri drastice împotriva situaţiilor de acest gen şi a celor care le creează. Acum, la conducerea Prefecturii este chiar un fost comandant de Poliţie care cunoaşte foarte bine situaţia, aşa că autorităţile vor fi cu ochii pe pasionaţii de curse ilegale de maşini.   Cât despre protagoniştii de ieri noapte ei riscă dosare penale pentru participarea la întreceri neautorizate, pe drumurile publice, în calitate de conducător de vehicul. Codul Penal prevede închisoare de la 3 luni la 1 an sau amendă.

Citeste mai mult: adev.ro/p8gfwt

Sursa Youtube Gazeta Vâlceană

Leave a Response